Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Road trip, vielä kerran!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 29. maaliskuuta 2012

Road trip, vielä kerran!

Tienvarsidinereita, ei tullut nälkä!
Las Vegas!!
Matkalle Key Westille. Kuva: Ismo
Jos multa kysytään, road trip -kertomukset ei lopu ikinä! Ja kun mua kysyttiin kertomaan Oulun Suomi-Amerikka yhdistyksen matkailuiltaan meidän road tripistä, en voinut olla vastaamatta muuten kuin myöntävästi. Jos oululaisia lukijoita kiinnostaa kuulla vielä kerran reissusta kunnolla kuvien kera, tulkaa tänään Etu-Lyötyn ravintola Perlaan klo 19.30, sillä siellä meikäläinen on kertomassa melkoisen kuvasatsin ja Jannen kanssa meidän viimekesäisestä unelmareissusta! Mukana on tietty paljon muitakin jenkkilään sijoittuvia reissukertomuksia, joten jos jenkkireissu on suunnitteilla, kannattaa tulle paikalle kuuntelemaan kokemuksia ja erityisesti niitä matkavinkkejä! :) See you guys there!

Tunnisteet: , ,

4 kommenttia:

30. maaliskuuta 2012 klo 16.47 , Blogger Ulla kirjoitti...

Vähän mua harmittaa, kun en päässyt paikalle! Sniips! Miten meni se matkailuilta?

 
31. maaliskuuta 2012 klo 8.03 , Blogger Inka kirjoitti...

Harmi kyllä kun et ollu! Oli tosi kivaa, ja hyviä esityksiä (siis muutki ko omat) Jukka kerto vähän omista seikkailuistaan Tommin (en tunne, ei ollu paikalla) esitelmää pitäessään ja mun esityksen lisäksi siellä oli yks Niina kertomassa 4kk vaihdostaan New Yorkissa. Ja sen lisäksi vielä mussuteltiin jenkkiherkkuja sweet potato pien, pumpkin pien ja banana cream pien muodossa, eli nam!

 
2. huhtikuuta 2012 klo 16.19 , Blogger Pingviinimatkalaiset kirjoitti...

Kävin sitten lukasemassa kerralla tässä päivänä eräänä teidän road tripin jutut. Eikä varmaan siis travitse nyt arvailla mistä kovasti jo haaveilemme. Ensin kuitenkin töihin ja lomapäiviä kerryttämään ;) Ihana reissu teillä ollut!

Nyt on muuten meidän blogin puolella kaksi valokuvaukseen liittyvää juttua, josta jälkimmäinen paljastaa mitä kaikkea sitä mukana oikein raahataankaan ;)
-Milla-

 
2. huhtikuuta 2012 klo 16.36 , Blogger Inka kirjoitti...

Milla, mää laitoin sen teidän blogikirjoituksen jo kirjanmerkkiin, että voin käyä välillä muistuttelemassa itelleni, millaisesta kalustosta sitä vois haaveilla sitten kun uuden linssin tai rungon hankinta on edes vähän lähempänä.

Mää käyn harva se päivä lukemassa niitä omia postauksia, on ihan tosi kova hinku päästä uudestaan nimenomaan jenkkeihin road tripille. Ah, vielä jonain päivänä.. Mut kiva tietää että muutki haaveilee!! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu