Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kupliva vappu

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kupliva vappu


Toivottavasti kaikilla oli makoisa ja hauska vappu! Meillä meni koko juhla melkolailla kotosalla, kun maanantaina iski semmoinen puhuri, että räkänokkien oli parempi pysyä sisätiloissa. Haaveet grillikauden aloittamisesta jäi siis melko lyhyeen, mutta piknikkikausi päästiin kuitenkin aloittamaan omalla partsilla! Vaikka lasien toisella puolella ulvo tuuli kuin viimestä päivää ja välillä satoi vettä melko reippaastikin, ei lattialle levitetyillä vilteillä ollu lainkaan liian kylmä. Lämmityksestä vastasi infrapunalämmitin, joka oli vielä ihan tarpeellinen vehje näin toukokuun korvilla, ja vatsantäytteestä melko mainio eväs. Vappu meni siis hyvässä seurassa maittavan murkinan äärellä, mitä sitä muuta kaipais!

No okei pakko myöntää että hetken oli ikävä niitä opiskelijavappuja, kun haalarit jalassa hulumuttiin pitkin kaupunkia ja tehtiin ihmispyramideja sinne minne mieli teki, tietenkin hevosen tai härän tai jonkun muun eläimen ohjeistamana. No, ehkä näistä post-opiskelija-aika -vapuistakin vielä löytyis ihmispyramidien voittaja!





Tunnisteet:

2 kommenttia:

3. toukokuuta 2012 klo 12.13 , Blogger Nella kirjoitti...

Mä en kestä ku oot aina niin ihana kaikis kuvissa, aivan huippuja! :) Ja kipeilystä huolimatta teillä näytti olleen tosi kivaa :)

 
3. toukokuuta 2012 klo 15.25 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti! :) Joo oli kyllä kivaa vaikka olo oliki mitä oli.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu