Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Portugalilaista katukuvaa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Portugalilaista katukuvaaTalot on jotain, mitä oon jaksanu täällä ihastella kulma toisensa jälkeen. Niinku eilen taisin kirjoittaa, kuuluvat nuo kaakelit melko tiukasti portugalilaiseen tapaan koristella rakennuksista hienoja. Tämmöinen yli-iiläinen juntti kun ei oo tuommoisia aikasemmin nähny, on niitä pitäny pysähellä ihastelemaan melkein jokaisessa välissä. Varsinkin ekana päivänä, en meinannu pysyä Ainon perässä ollenkaan, kun se viuhkasi menemään ja minä jäin kyyläilemään niin seinäkaakeleita kuin pastellin värisiä taloja.

Nappasin noista ihanista taloista muutaman kuvan teidän iloksenne, ja saattoipa joukkoon eksyä jokunen, mistä näkyy vähän tuota ihanan keväistä vihreää, mistä täällä on päässy nauttimaan. Välillä on pitäny sitäkin tosiaan jäädä ihastelemaan, kun ei varsinaisesti tuota lehtivihreää oo päässy läheltä näkemään kuukausiin.

Jutut alkaa käydä melko vähiin näin illan tullen, eli taitaa olla myöhäissiestan aika. Nautiskelkaa kuitenkin näistä kuvista, ehkä saatte pientä osviittaa siitä, mimmosia maisemia täälä on!


Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

22. huhtikuuta 2012 klo 6.58 , Blogger Anni kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
22. huhtikuuta 2012 klo 9.57 , Blogger Nella kirjoitti...

Huippuja kuvia! Nyt vaan sitten himottaa tuonne lähtö.. Oi voi :D

 
22. huhtikuuta 2012 klo 14.21 , Blogger Inka kirjoitti...

Nella: Aijai, harmi! :D

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu