Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Herkullinen pääsiäinen

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Herkullinen pääsiäinen
Pääsiäismunia ei meillä tänä vuonna ollu yhtään, vaan sen sijaan oli jotain parempaa herkkua. Huvikseni pyöräytin eka maailman parhaita suklaakeksejä, sen jälkeen innostuin kokeilemaan ekaa kertaa elämässäni Pashan tekemistä. Kaiken hyvän lisäksi Karim vielä leipasi mudcake cupcakes, joten vaikka pääsiäismunia ei ollukaan, ei niitä ollu myöskään ikävä! Tää mun bloggaus alkaa mennä näin reissujen välissä vähän ruokabloggauksen puolelle, mutta se ei haittaa, sillä se on melko lähellä sydäntäni (tai ainaki vatsaa).

Nuo maailman parhaat suklaakeksit epäonnistu ekan kerran, sillä käytin suolattoman voin sijaan normisuolaista ja vaikka lisäsinkin suolaa vielä jälkeenpäin, en sekottanu sitä kunnolla kiireessä. Niinpä kävi sitten niin, että kaikki suola oli yhessä keksissä, namnam! Ens kerralla taidan sekoittaa kunnolla. Nuo keksit on vilahtanu aika monta kertaa jo täällä, mutta kaiken varalta vielä: resepti löytyy täältä.
Kuten ylläolevista kuvista näkyy, pasha oli sen sijaan oikein onnistunutta. Mun mielestä ei oo olemassa parempaa kehua kuin se, että lautanen on pakko nuolla vielä syönnin jälkeen, vaikka santsikierroksia olisikin takana useampia. Täytyy kyllä iteki myöntää, että herkkuahan tuo oli. Sokeri vaihtui silmää räpäyttämättä steviaan, joten tuota herkkua pysty veteleen nassuun hyvällä omalla tunnolla niin paljon ko mieli teki! (Ja sitä teki paljon, sen verran että tekaisin toisen satsin tuossa hetki sitten. Vielä ehtii, kun on pääsiäinen!)

Mulla ei käyny mielen vieressäkään tehdä pashaa, mutta näiden kuvien jälkeen en voinu vastustaa kiusausta, eikä reseptikään vaikuttanu varsinaisesti mitenkään haastavalta. Muottina käytin höyrykattilaa, harson tilalle laitoin putipuhtaan upouuden chifonetin, sekin toimi mainiosti. Hunajameloni taas ei ehkä toiminu kaikkein parhaiten tuon pashan kaverina, mutta kaikessa raikkaudessaan sekin oli ihan ok.


Sokerina pohjalla oli mudcake cupcaket. Näistä on kysytty reseptiä, ja se tulee tällä viikolla! Parasta noiden kanssa on vatut, mutta niitä ei pääsiäiskiireessä muistettu ottaa mukaan pääsiäislounaspaikalle. Saivat siis kelvata ilman vadelmia, ja niin ne tekivätkin. Pursotuksista tuli noin kauniita, sillä meillä ei varsinaisesti ollu pursotinpussia, vaan sen virkaa toimitti perus muovipussi, johon saattoi tulla vähän liian monta reikää. No, maku oli pääasia!

Toivottavasti kaikilla muillakin oli herkullinen pääsiäinen! :)

Tunnisteet:

2 kommenttia:

13. maaliskuuta 2013 klo 21.20 , Blogger Karim kirjoitti...

Pääsiäistä odotellessa! Voi tulla taas pasha-överit, mut ei haittaa.

 
14. maaliskuuta 2013 klo 10.16 , Blogger Inka kirjoitti...

No, parempi överit ku vajarit ja jos saa vaan kerran vuodessa niin syyään sitte koko vuoden eestä.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu