Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vanhanajan lentoglamouria

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Vanhanajan lentoglamouria

kuva
Ylellä starttasi torstai-iltana uus jenkkisarja Pan Am, joka nimensä mukaan käsittelee lentoyhtiö Pan Amin tapahtumia. Kyseinen lentoyhtiö ajautui konkurssiin 1991, joten siinä mielessä mainosmaisesta tv-sarjasta on turha puhua. Ainakin sarjan ensimmäinen jakso sijoittui 1960 -luvulle, jolloin lentomatkustaminen oli aivan toista, mitä se nykyään on. Sen takia tämä sarja oikeastaan alkoi kiinnostaa, sillä mikäs sen mielenkiintoisempaa kuin verrata nykyajan tehokasta halpalentomatkustamista entisajan nautiskelevaan ja rentoon reissaustyyliin?

Kovin odotuksin siis istahdin sohvalle torstai-iltana, enkä joutunu pettymään. Draamaa, kansainvälistä meininkiä ja tietty sitä käsittämätöntä lentomatkustamisen korkeaa tasoa oli hauska seurata. Sarja kuulemma päätettiin lopettaa heikkojen katsojalukujen vuoksi, mutta ainakin ensimmäisen tuotantokauden 14 jaksossa riittää katselemista ja tietty haaveilemista siitä, että lentomatkustaminen olis hivenen spesiaalimpaa myös nykypäivänä.

Kattoko muut? Mitä tykkäsitte?

Tunnisteet:

2 kommenttia:

9. huhtikuuta 2012 klo 11.36 , Blogger Satu VW kirjoitti...

Minulta meni ohi, pitääpä katsastaa TVKaistan puolelta. Kiitos vinkistä! :)

 
9. huhtikuuta 2012 klo 15.16 , Blogger Inka kirjoitti...

Suosittelen kyllä, vaikka aika vähän tuossa nyt loppujen lopuksi on mitään matkailujuttuja, enemmän sitä perinteistä draamaa..

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu