Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ekaa kertaa ikinä!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Ekaa kertaa ikinä!


Sain tänään sähköpostia EuroBonukselta, tuolta Blue1:nin ja Sasin kanta-asiakasjärjestelmältä. Sanoivat, että pistetilini on karttunut niinkin huimaksi kuin 12 800 pisteeksi. Huvikseni päätin katsella, josko tuolla pistemäärällä voisi jo jotain hyötyä saada, ja niinhän sillä sai.

"Ilimaset" lennot Oulusta Helsinkiin ja kaiken hyvän lisäksi vielä takas. Lainausmerkit sen takia, että kuten ylläolevasta kuvasta paljastuu, veroja ja muita maksuja jää maksettavaksi parin kympin verran. Useiden Oulu-Helsinki -lentojen, Pariisin -reissun ja vaikka minkä muun jälkeen meikätyttö palkitaan 22,15 euron hintaisilla lennoilla, voi pojat! Ja tämä ei ole sarkasmia.

Ensimmäiset pisteet on voimassa vuoteen 2015 saakka, joten tässä nyt punnitaan että hyödyntääkö melkein ilmaiset lennot heti vai antaako ahneudelle tilaa ja odotella tuohon vuoteen 2015 saakka, jos saisi kerrytettyä niin paljon pisteitä, että pääsisin maailman ääriin saakka. Kärsimätön vai ahne?

Tunnisteet:

2 kommenttia:

20. kesäkuuta 2012 klo 8.28 , Blogger Ulla kirjoitti...

Tää on kyllä niin siisti juttu! Ajattele miten reipas traveller oot ollut, kun ne haluaa oma-aloitteisesti palkita sua! Kannatan vielä pisteiden säästämistä ja maailmalle pyrähtämistä esim. jonain karmeana marraskuun ajankohtana!

Ja toisena asiana kommentoin et aina ajattelen että osaisinpa ottaa yhtä hyviä kuvia kuin sinä. Ihana katella tätä blogia kun kuvat on aina niin priimaa!

 
20. kesäkuuta 2012 klo 10.52 , Blogger Inka kirjoitti...

Niinpä, mahtavaa että nuo lentoyhtiöt on noinki anteliaita. Taidan kyllä kääntyä sun ehotuksen puoleen ja jatkaa tätä raivokasta pisteiden säästämistä. Olisko mikään siistimpää ko saada niin paljon pisteitä, että sillä pääsis New Yorkiin? :D Sitä odotellessa ja pistetiliä kartutellessa.

Ja kiitti Ulla! Mulla on ollu viime aikoina hirveitä komplekseja noiden omien kuvien kanssa, kun tuntuu että ne ei vaan millään oo riittävän hyviä, mut kiva kuulla et edes jonku mielestä on. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu