Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Raparperia lautasella

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Raparperia lautasellaKarim toi eilen hirviän kassillisen raparperia tullessaan illalla kotiin. Nyt ollaan tehty raparperistä jo monta pellillistä piirakkaa, ja jotain muuta piti keksiä. Lopulta päädyttiin kokeilemaan jotain ihan muuta ja tekemään tuosta takapihan herkusta jotain suolaista. Pikaisen googlettelun jälkeen löytyi resepti ja samalla pakastimessa odottavalle kanalle käyttöä. Hetken kuluttua lautasella komeili annos raparperikanaa parmesaanilla.

En ollu koskaan aikaisemmin syöny mitään suolaista, missä oli käytetty raparperia ja tuon sapuskan maku oli jotain, mitä en osannu odottaa. Vahva parmesaani, maukas kana ja paistamisesta huolimatta vielä semikirpeä raparperi muodostivat melko mielenkiintoisen kombon, josta minä ainakin tykkäsin.

Suosittelen kokeilemaan ainakin kerran, jos raparperia löytyy takapihalta. Ruuan valmistuksessa ei kauaa nokka tuhissut, ja kokin mukaan resepti oli superhelppo. Alkuperäinen resepti löytyi Hesarin sivuilta, meidän keittiössä sitä sovellettiin sen verran, että jätettiin valkoviinit välistä, oliiviöljyn sijaan pannulle iskettiin rehellisesti voita ja kaikki paistettiin keskenään samalla pannulla kunnes kana oli kypsää.

Näköjään sitä voi löytää mahtavia ja aivan upouusia makuelämyksiä myös kotipihan antimista, huippua!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu