Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Reiliruokaa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 7. kesäkuuta 2012

Reiliruokaa


Kuka sano että reilillä tulis syötyä huonosti? No ei varmaan kukaan, sillä se on valetta. Menneellä reissulla syötiin kuin kroisokset, sillä meni minne tahansa, oli ruoka vähintään hyvää. Balkanin alueella kun oltiin, sapuska oli melko lihapitoista, ja kasvisateriat oli melko vähissä. Nyt kun tuota meidän ateriasaldoa katsoo, niin melko pizzapainotteiseksi se näköjään meni.. Ja ei, nuo kaikki ei menny mun napaan, vaan suurin osa (köh..) jaettiin Karimin kanssa.

Tarkkasilmäiset saattavat bongata kaks samaa kuvaa, joissa esiintyy sarajevolainen Sampita, supermakea herkku, joka oli käytännössä kuin Brunbergin vaniljasuukon sisältöä söisi. Muutenkin meidän annokset oli aika tyypillisiä balkanilaisia: lihaa ruuassa, kermaa herkuissa. Ainoat poikkeukset lienee noi kasvispizzat.

Ps. Mikä ihme juttu on iskeä Cevapcicin kylykeen RAAKAA sipulia?

Tunnisteet:

8 kommenttia:

8. kesäkuuta 2012 klo 6.11 , Blogger sansu kirjoitti...

Vitsi, mekin suunnitellaan reiliä Balkanille! Noiden kuvien perusteella taidan tulla reissusta 200kg lihavampana :D

 
8. kesäkuuta 2012 klo 6.57 , Blogger Inka kirjoitti...

:D Mutta se on joka ikisen suupalan arvoista! Ja kannattaa kyllä toteuttaa ne suunnitelmat, Balkan aivan loistavaa seutua.

 
14. kesäkuuta 2012 klo 20.40 , Blogger Herra Sulhanen kirjoitti...

Upeita sapuskoja! Se sipuli muuten mun mielestä korostaa cevapicien lihan makua – ne on yhdessä niin hyvää. :D Terkuin "Kolmesti Balkanilla käynyt"

 
15. kesäkuuta 2012 klo 6.51 , Blogger Inka kirjoitti...

Herra Sulhanen: Ah, kiitos tästä tiedosta!! Meikäläinen junttieinarina ei kuitenkaan osannut arvostaa tätä täydellisyyttä hipuvaa kombinaatiota ja jätin raa'at sipulit syömättä, se vaan ei jotenkin uppoa, vaikka muuten sipulin ystävä olenkin! Ehkä pitää kokeilla uudelleen sitte seuraavalla Balkanin vierailulla!

 
19. kesäkuuta 2012 klo 10.39 , Blogger Nella kirjoitti...

Hei oikeesti, aivan törkeän hyvä poustaus ja idis! Mun on pakko jakaa tää feissarissa, ihan super :))

 
19. kesäkuuta 2012 klo 20.19 , Blogger Inka kirjoitti...

Nella: :D Mahtavaa, että ruoka herättää vahvoja tunteita ja vielä parempaa, että ne tunteet on positiivisia. Tykkäilin tänään Kaukokaipuusta facessa asti, niin pääsen kyyläämään vielä lissää. :)

 
13. maaliskuuta 2013 klo 21.20 , Blogger Karim kirjoitti...

Kehittelen täällä krempitan reseptiä..

 
14. maaliskuuta 2013 klo 10.15 , Blogger Inka kirjoitti...

Oh yes, nam!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu