Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Reissuväsymyksen kourissa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Reissuväsymyksen kourissaVaikka Zagreb oli ihana, kaunis, lämmin ja aurinkoinen, oli meidän kohtalona viettää Zagreb -päivä erittäin väsyneissä tunnelmissa. Siitäkin huolimatta, että takana oli koko reissun paras yöjuna, missä minä nukuin melkein kokonaiset kahdeksan tuntia. Karimin unet jäi tunnetusti vähiin ja se näkyikin kaverin olemuksessa aamusta alkaen. Onnistuttiin pinnistelemään aamupäivän ensimmäiset tunnit kaupungilla lämmössä paistatellen, mutta sitten oli pakko hakeutua puistoon nukkumaan - ja herätä hetken päästä vesisateeseen!

Onneksi sade lakkasi hetken päästä ja yritettiin uudelleen puistopäikkäreitä sillä kertaa onnistunein tuloksin, ja reilun tunnin kuorsaamisen jälkeen konkoiltiin hereille. Jaksettiin käydä syömässä ja suunnattiin hostellille, missä silmät painu kiinni jo kahdeksan aikaan illalla vaikka tulevan aamun herätys oli vasta seitsemältä. No, kerättiinpähän ainakin voimia reissun viimeisille päiville!

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

30. toukokuuta 2012 klo 21.35 , Blogger Anni kirjoitti...

Ihanaa lukee näitä kun oikeen pääsee fiilikseen mukaan ja tuntuu kun ois siellä kans!! Omat reilaushaaveet ei tosin tähän tyydy... Hauskaa reissua :)

 
1. kesäkuuta 2012 klo 12.49 , Blogger Inka kirjoitti...

Jee kiva kuulla! Reilaaminen on kyllä yks mahtavimpia tapoja reissata. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu