Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aamureeniä ja designia lentokentällä

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Aamureeniä ja designia lentokentällä


Eilinen aamutreeni hoitui kätevästi lentokentällä. Vietettiin matkalla Ateenaan yhteensä melkein kymmenen tuntia lentokentillä - kiitos luokattoman pitkien vaihtojen, taas kerran. Onneksi Suomen lentokentät on tänä vuonna vähän panostaneet, ja lentokentiltä alkaa löytyä jo ihan mukavasti ajanvietettä. Vai mitä sanotte siitä, että Oulunsalon lentokentälle on tehty kuntosali? :D Yhteistyössä Polarin kanssa toteutetussa minisalissa oli ainakin crosstrainer, jalkaprässi, vatsa- ja selkälihaslaite ja kuvassa näkyvä yläkroppatreenilaite (kyllä, näin paljon minä olen käynyt salilla!).

Treenattiin sen verran että hiki ei just ja just tullu ja haaveiltiin vieressä olevista hierontamasiinoista, joihin yllättäen oli vähän enemmän tunkua ku noihin kuntosalivehkeisiin. No, no can do ja dumpattiin reenipaikka. Perinteisten lentokenttätuolien lisäksi Oulunsaloon oli roudattu myös niitä kamalia kaupungin maskotteja muistuttavia nojatuoleja. Täytyy myöntää, että tuo paikkahan alkaa jo pikkuhiljaa muistuttaa lentokenttää. :)
Hki-Vantaalla meillä oli edessämme aivan liian pitkä vaihto. Suunnattiin nokat suorilta kohti ykkösterminaalia ja lähtöportteja 9-11, missä designpääkaupunkivuoden kunniaksi on esillä suomalaisten huonekalusuunnittelijoiden valmistamia valkoisia nojatuoleja. Valkattiin parhaat, ja otettiin torkut. Siellä nukuttiin sitten parisen tuntia makeasti, mikä mukavasti riitti kompensoimaan niitä muutaman tunnin yöunia.


Samassa tilassa desingtuolien kanssa oli muutamia kuulosuojaimia ja valtava kasa valkoisia post it -lappusia. Lentokenttäkansaa houkuteltiin laittamaan kuulosuojaimet korville, kuuntelemaan hetki hiljaisuutta ja kirjoittamaan sitten ajatuksensa lappusille, jotka sitten liimattiin seinään. Ihan hyviä juttuja siellä oli, erityisen mielenkiintoista oli bongailla noita englanninkielisiä viestejä.

Vaikka tuo tuolinäyttely ei sijaitse mitenkään piilossa, oli siellä sen parin tunnin aikana meidän lisäksi vain muutama vierailija. Pari tyyppiä kävi vähän aikaa testailemassa nojatuoleja ja jatko matkaa, joku jäi vähän pidemmäksi aikaa lukemaan kirjaa. Oli muutenkin kiva huomata, että kentälle oli tullu kaikenlaista desing -vuoteen liittyvää, esimerkiksi tietskarikoppeja, joissa voi rauhassa nörsäillä omalla koneella nojatuolilla istuskellen tai sitten esimerkiksi keinutuolien kokoontumisajot, jotka on ennen turvatarkastuksia terminaalien välisellä alueella. Onpahan ainakin puuhaa.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu