Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aurinkoinen iltapäivä Jardin du Luxembourgissa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Aurinkoinen iltapäivä Jardin du Luxembourgissa


Voi pojat miten aurinko onki helliny meitä tänään! Aamulla oli vähän vilpoista, mutta siitä se sitten lämpeni ja lämpenikin kunnolla! 11 aikaan aurinko porotti niin kuumasti, että mustat farkut jalassa oli aivan liekeissä. Ei siinä muu sitten auttanu ko käydä vaihtamassa kevyempää päälle, eli siis mustat sukkikset, vähintään yhtä hyvä idea..

Kierreltiin pitkin Pariisia nauttien auringosta ja lopulta päädyttiin kaupungin kauneimmaksi puistoksi kehuttuun Jardin du Luxembourgiin. Viiden maissa illalla puisto oli aivan täynnä, eikä mikään ihme sillä aurinko porotti edelleen melko kuumasti. Valtavien puiden varjossa oli mukavan viileää, mutta me napattiin mukaan gelatot ja suunnattiin aurinkoon. Siinä sitten ihmeteltiin puiston menoa jäätelöt kourassa auringon paisteessa, ja Sallan kanssa keskusteltiin lempijäätelöistämme. Ihan hyvää tekemistä, ei ollu suuri stressin aiheita sillä hetkellä.
Jäätelön jälkeen lähdettiin kiertelemään pitkin puistoa, vaikka aurinko alkoi olla jo melko alhaalla, eikä yltänyt enää puoliinkaan puiston nurkista. Nähtiin iso kasa lapsia rossailemassa polkuautoilla pitkin sille tarkoitettua aurinkoista tietä, ja ne rossaili ehkä vähän meidän päällekin. Ehkä se johtu siitä kun käveltiin keskellä ajoväylää, mutta minkäs teet kun aurinko ei enää paistanut muualle. Polkuautoilun lisäksi puistossa oli myös aivan valtava leikkipuisto, mikä oli aivan täynnä lapsia vielä siinä vaiheessa.


Oltiin jo lähdössä pois, kun puiden keskellä alkoi orkesteri soittaa. Jäätiin kuuntelemaan hetkeksi ja seurailemaan yleisöä, jossa oli niin pappoja kuin pikkulapsia. Toiset taputteli tahtia ja jotku innostu jopa pistämään tanssiksi. Katseltiin menoa hetken, mutta sitten oli pakko lähteä, sillä puistopäikkäreistä huolimatta päivä kuuman auringon alla teki tehtävänsä, ja oltiin melkoisen naatteja. Napattiinkin metro kävelyn sijaan, ja se oli taas lupaus seikkailusta. Sanotaan vaikka niin että Inka ja Pariisin metrot eivät välttämättä ole maailman paras kombinaatio.

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

13. toukokuuta 2012 klo 22.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvin meni metroilut!!! :) ja jäätelö oli kans ihanaa <3 huomenna shoppailua!

 
14. toukokuuta 2012 klo 12.41 , Anonymous sartsa kirjoitti...

ihania kuvia! ihanan kesäisiä. kiitos, ne toi vähän piristystä tänne sateiseen Ouluun :)

 
14. toukokuuta 2012 klo 20.53 , Blogger Inka kirjoitti...

Anonyymi: Niinpä! :D

sartsa: Nooooooou! Tai siis pöh, aattelin jo että Oulussa olis tullu kesä. Tsemppiä sinne, minä palaan nauttimaan niistä ihanista keleistä aivan kohta.

 
14. toukokuuta 2012 klo 22.26 , Blogger Herra Sulhanen kirjoitti...

Hei, mä oon alkanut seurailla sun blogia. Tää on hyvä, niin hyvä että sait multa jopa tunnustuksen. :) http://sulhanen2012.blogspot.com/2012/05/ja-niin-han-tuplatunnustuksen-sai.html

 
14. toukokuuta 2012 klo 22.56 , Blogger Ulla kirjoitti...

Kiitos haasteesta Inka! kesti vähän toteuttaa se, mutta nyt on tehy. Btw, Pariisi!? Taas reissussa... way to go princess! Mää muuten monesti "kommentoin" sun juttuja, mutten saa tehtyä sitä sit oikeesti koska luen bloglovinin kautta ja jostain syystä se linkki ei toimi et vois suoraan kommentoida sieltä.

Tuo puisto on mahtava! Oltiin siellä joku vuosi sitten ja satuttiin kans paikalle kuuntelemaan tuota orkesteria. Aivan parhautta!

 
15. toukokuuta 2012 klo 21.43 , Blogger Inka kirjoitti...

Herra Sulhanen: Hei vautsi, kiitos! Tai siis merci! :) Olen erittäin otettu. Täytyy tehdä kunhan reissaamiseltani ehdin!

Ulla: Jee pitääpä käydä lukemassa! Ja niin Pariisi oli pitkään haaveena ja pitäähän haaveet toteuttaa, kyllä nää tiiät! :) Voi vitsi jos se kommentointi ei toimi, pitää kattoa jos mää voisin jotenkin tehdä asialle jotain.. Hmm. Ja tuo puisto oli aivan ihana! Ehdottomasti yks Pariisin parhaita paikkoja!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu