Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Why is all my hair gone?

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

lauantai 5. toukokuuta 2012

Why is all my hair gone?


Olen idiootti. Kuten olette huomanneet vaikkapa tässä postauksessa, mulla on viime kuukaudet ollut aikamoista juurikasvua päässä. Aloitin viime kesänä oma väri takaisin -projektin, mikä ei varsinaisesti ole helppoa, jos tukkaa on reilusti selän alapuolelle saakka ja se on kaiken hyvän lisäksi vielä punaiseen vivahtavaa, sillä sitä punaisuutta ei peitä mikään, voin kertoa. Kaiken hyvän lisäksi se sama punainen saa kaiken vieressä olevan näyttämään värittömältä ja harmaalta, kuten vaikkapa todellisen hiusvärini, joka on ah se meidän kaikkien rakastama vaaleanruskea.

Torstaina aamulla jotain napsahti, ja varasin itelleni kampaaja-ajan naapuriin. Halusin olla kuin Carey Mulligan ihanassa, ihanassa lyhyessä tukassaan ja Mulliganin kuva ojossa tepastelin perjantaina kohti kampaamoa. "Kaikki pois missä on punasta", sanoin ja niinhän ne lähti. Tunnin päästä en ollut muuttunut Mulliganiksi vaan peilistä tuijotti sama vanha naama ja tukka jota en ollut nähnyt ikinä aikaisemmin. Olin todella tyytyväinen kolme tuntia, sitten tajusin että mulla ei ole hajuakaan mitä tämän mittaiselle tukalle pitäisi tehdä.

Ylläolevassa kuvassa näytän tyytyväiseltä. Todennäköisesti silmät kiinni haaveilen siitä pitkästä tukasta, joka mulla on toivottavasti kahden-kolmen vuoden kuluttua. Ensimmäinen tavoite on opetella laittamaan tukkaa, jotta en näyttäisi pojalta (Into -läppää kuulu ihan riittävästi edellisellä kerralla, kun leikkasin tukkani). Toinen tavoite on muistaa meikata, jotten epäonnistuneen tukanlaittamisyrityksen jälkeen näyttäisi pojalta. Alan olla ihan vähän sitä mieltä, ettei tämä ollutkaan ehkä se maailman paras idea.

No, itsepäs soppani keitin. Ja onneksi se kasvaa.

Tunnisteet:

7 kommenttia:

5. toukokuuta 2012 klo 21.52 , Anonymous Anski kirjoitti...

Vau, oikein söötiltä näytät! Aattelin eka että tää on joku hiujausjuttu, yleensä kukaan ei uskalla pitkistä kutreistaan luopua. Rohkia veto! Ja onhan hiukset kuitenki on uusiutuva luonnonvara. :P

 
5. toukokuuta 2012 klo 22.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

niinpä, tukka kasvaa aina!!! :) etkä sä näytä yhtää Intolta! :D hieno tukka, ylpeänä kuljen kanssasi Pariisissa ;)

 
6. toukokuuta 2012 klo 7.33 , Blogger Inka kirjoitti...

Anski: Mää mietin eilen katumuspäissäni lyhyttukkasia mimmejä ja tajusin et sullahan on lyhyt tukka ja se on ihana! Tuli heti parempi mieli. :)

Salla: Hyvä! Katotaan joudutko kuunteleen mun märinää siitä ko tukka sojottaa kohti eiffelin huippua koko aijan...

 
6. toukokuuta 2012 klo 8.43 , Blogger Laura kirjoitti...

Oijoi! Sää leikkasit vielä pitemmästä ku mä pari vuotta sitten! Mahtavaa!! Ja söpöltä näyttää. :) Inkalta, ei Careyltä. ;)

 
6. toukokuuta 2012 klo 10.25 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti Laura! :) Mää mietin kovasti sitä sun upeaa tukkaa, että semmoinenkin olis ollu tosi kiva mutta tällä mennään, ehkä se semmoiseksi vielä kasvaa, tai ainakin jotain sinne päin. Ja ehkä se on tosiaan parasta näyttää iteltään. :)

 
8. toukokuuta 2012 klo 12.19 , Blogger Nella kirjoitti...

Aivan ihana! Sopii ihan mieleettömän hyvin, et varmaan ala katumaan yhtään mitään! Lyhyt on niin ihanan helppo hoitaa ja pitää, että kun vihdoin pääset sen makuun, et kyllä halua pitkää ihan heti takaisin.

 
8. toukokuuta 2012 klo 13.10 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitos Nella, sitä odotellaan että en kaipaa pitkää tukkaa, nyt vaan ärsää kun tuntuu että koko ajan sojottaa keskellä päätä pari haiventa kohti taivasta. Tosin ehkä se ei oo niin vakavaa, lippis päähän ja menoksi!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu