Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Buffettiaamiaisia Pariisissa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 17. toukokuuta 2012

Buffettiaamiaisia PariisissaYksi reissujen kohokohta on hotelliaamiainen. Erityisesti, jos se on buffet. Pariisissa yövyttiin Hotel Magentassa ja siellä oli buffet. Se ei ehkä ollut mikään maailman kattavin, mutta piti meidät tyytyväisinä. Yleensä en juuri hotellien buffetaamiaisissa reissuaamujani vietä, joten tämä oli enemmän ko sata jänistä. Ei voi mennä pieleen, jos jo iltapäivällä huomaa odottavansa seuraavan aamun aamiaista.

Aamiainen jäi tänä aamuna väliin, sillä se alkoi vasta kaksi tuntia meidän lähtömme jälkeen. Kaikki lennot meni mainiosti, kunnes Ouluun palattuamme meikäläisen matkalaukku teki katoamistempun. Siellä on kaikki vaatteet, meikit, tuliaiset, kameran laturi ja hammasharja. Nyt peukut pystyyn, että se tulee kotiin ennen seuraavan reissun alkua, aikaa on kaksi päivää!

Nyt nukkumaan, hereillä ei olekaan oltu kuin 21 tuntia.

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

17. toukokuuta 2012 klo 9.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Minkä verran maksoitte yöstä per henkilö? Olitko tyytyväinen hotellin sijaintiin? Itse olemme lähdössä Pariisiin syksyllä - lennot varattu, hotellia ei vielä.

 
17. toukokuuta 2012 klo 12.34 , Blogger Inka kirjoitti...

Moi, yö tuolla maksaa noin satasen verran yhdeltä. Me saatiin mun työn kautta majoitus maksutta, eli jos olisi pitänyt itse majoitus pulittaa, tuonne tuskin olisimme astelleet. Jos hinta ei hirvitä, oli hotelli muuten aivan mainio! Sijainti oli loistava, sillä jalan pääsi helposti kaikkialle ja hotelli muutenkin tosi hyvä. Ei mitenkään erikoinen, mutta ei siellä mitään valittamista ollut. Hauskaa reissua! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu