Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Palataanpa vielä Pariisiin

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Palataanpa vielä Pariisiin


Tällä hetkellä kelit ei aivan ensimmäisenä tuo mieleen melkein heinäkuuta, joten nykäisen tähän väliin parikymmentä kuvaa toukokuusta, kun Pariisissa paistoi aurinko ja oli ainakin toukokuuhun nähden loistava ilma. Tuostakin reissusta tuntuu olevan vähintään ikuisuus. Enkä voi muuta ku ihmetellä tuota mun tukan lyhyyttä, melko pätkäksi se tosiaan kynittiin viikkoa ennen tuota reissua. Mutta tokavika kuva-annos Pariisista, s'il vous plaît!Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

27. kesäkuuta 2012 klo 11.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

<3 oli tuol kyl vähän erit kelit :)

 
27. kesäkuuta 2012 klo 18.20 , Blogger jemi kirjoitti...

Hei pakko kysyä hieman neuvoa. Mistä ja millä lentoyhtiöllä olet Pariisiin lentänyt? Itse olen yrittänyt löytää edullisia lentoja sinne ihan mistä vaan Suomesta mutta ei tunnu löytyvän.. Ei taida Ryanairkaan sinne Suomesta lentää? Nyt kokeneemman vinkit olisivat siis tarpeen. :)

 
28. kesäkuuta 2012 klo 7.21 , Blogger Inka kirjoitti...

Salla niinpä, mutta 13.päivä alakaa tääläki sitte kunnolla paistaa, kun mulla alkaa loma. :D

Jemi: kaikeksi yllätykseksi bongasin toiseksi halvimmat lennot Blue1 -yhtiöltä, jolla sitten liideltiin. Oikeasti halvoista lennoista ei voi kuitenkaan puhua, sillä noi makso oulusta noin 300e/naama/menopaluu. Jokusen kympin halvemmaksi olis tullu lentää norjalaisella, joka lentää Helsingistä suoraan Pariisin Orlyn kentälle. Mun mielestä Ryani ei lennä mutta kannattaa myös tarkistaa, josko Estonian air lentäis, niillä on kans aika hyviä tarjouksia ja yllättävän monta reittikohdetta!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu