Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuin oma olohuone

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

perjantai 24. elokuuta 2012

Kuin oma olohuoneEn ihan hulluna ruukaa täällä blogin puolella harrastaa mitään paikkaesittelyjä, vaikka varmaan pitäis. Mutta nyt Köpiksen reissulla tuli vastaan niin mukava kahvila, että siitä on pakko vinkata teillekin! Pikkuruinen kahvila, joka on tehty ihan ite! Siis oikeasti. Kahvilan omistaja on kuulemma ite omin kätösin laittanu tiiliet seiniin, rakentanu tiskin sieltä sun täältä löytämistään ovista, ja olipa joissain ovissa vielä tallella postiluukku ja saranatki, melko makiaa siis.

Huonekalut oli köpismäiseen tyyliin trendikkäästi eriparia ja hankittu kirppareilta. Sitä tyyliä tuntu näkyvän monessa muussakin paikassa mikä on mun mielestä vaan hyvä, sillä eipä ketään voi kritisoida kierrättämisestä. Kaiken hyvän lisäksi semisti kuluneet huonekalut toivat paikkaan vielä tosi kotoisan tunnelman, missä mekin Mipan kans istuskeltiin hyvä tovi. Niin ja parasta oli tietenki se vanha ja kulunu saksalainen Pohjois-Amerikan kartta, mikä seinällä killui. Kelepais mullekin.

Kahvila Mokkariet löytyy osoitteesta Jagtvej 127. Käykää ihimeessä, jos huudeille satutte. Niin ja Mipa sano että kahaviki oli oikein mainiota!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

28. elokuuta 2012 klo 8.04 , Blogger Nella kirjoitti...

Ei hitto miten siisti mesta! Menee ehdottomasti tsekkaukseen, kunhan tuonne vaan jossain vaiheessa päädytään. :)

 
29. elokuuta 2012 klo 6.27 , Blogger Inka kirjoitti...

Yes, suosittelen! Vanhoja karttoja ja hyvää menoa kun on niin hankala vastustaa.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu