Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vuosisadan rakkaustarina

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 23. elokuuta 2012

Vuosisadan rakkaustarina
Sieltä lukijoiden suunnalta tuli jokunen tovi sitten kyselyä, josko jakaisin teidän kanssa mun ja Karimin rakkaustarinan. Nyt lienee se hetki, kun suuret uutiset on julkistettu täällä bloginkin puolella.

Me ollaan tavattu ensimmäistä kertaa Karimin kanssa niinkin tylsästi kuin harrastuksen parissa. Joskus alkuvuodesta 2004 Karim oli keltainen vyö ja näki mut ekaa kertaa. Mulla oli sillon punainen vyö ja olin kuulemma vaan hymyilly vastaukseksi sen morotukseen, mistä Karim oli päätelly, että onpa tuosa ylimielinen ylempi vyö kun ei etes moikkaa takas.

Joskus vuotta myöhemmin mää oikiasti ekaa kertaa huomasin Karimin. Maaliskuussa 2005 meillä oli leirikisat, ja koska olin jokunen kuukausi aikaisemmin saanu mustan vyön, istuin siellä tuomarin penkillä liput kädessä, kun Karim näytti matsiskilssinsä kehässä. Muistan katselleeni lumoutuneena tuota tuntematonta ylempää vihreetä jolla oli ihan tajuttoman nopeat kädet ja notkeat jalat. Jotain siitä taitotasosta kertoo se, että mun oli pakko kattoa myös muiden tuomareiden ilmeitä, että oliko ne yhtä ällistyneitä Karimin taidoista ku minä, ja tais ne olla. Tuosta lähtien se oli mulle se ylempi vihreä, joka matsas mustan vyön tavoin.Lopulta me sitten tutustuttiin kuukauden päästä huhtikuussa, kun Karimilla tais olla jo ylempi sininen ja kohalle sattui taas leiri. Tuon leirin aikana tutustuin moniin muihinkin hyviin tyyppeihin, kuten esimerkiksi meidän Road Trip -tiimin Ismoon ja Juhoon. Samalla taidettiin myös Karimin kanssa esitellä toisemme, sen kummempia ystävystymättä. Se vuosi sitten nähtiin aina treeneissä ja leireillä ja joskus vapaa-aikanakin, kun kokoonnuttiin kaveriporukalla.

Karim lopetti Taekwon-Don punaisella vyöllä joskus vuoden 2006 alussa, ja huomasin harmittelevani sitä melko lailla. Kuten kaikki teinit siihen aikaan, mekin juteltiin siinä kevään ja alkukesän aikana mesessä, enemmän ja vähemmän päivittäin. Heinäkuun puolella sitten jotkut suunnittelivat illanviettoa Taekwon-Do -porukalla ja kuullessani Karimin olevan mukana, oli munkin päästävä. Sen illan seurausta oli se, että soitin Karimille parin päivän päästä ja kysyin sitä treffeille, ja sehän lähti. Vaikka onkin jälkeenpäin tunnustanut, että meinas jännityksen vuoksi perua ne treffit useaan otteeseen. Onneksi ei kuitenkaan.
Ja tässä sitä nyt ollaan, reilut kuus vuotta myöhemmin. Meillä on alusta asti ollut yhteinen kaveriporukka mikä on ollu aivan mahtava juttu, sillä se on mahdollistanu valtavan kasan maailman parhaita iltoja ja tietty sen yhen eeppisen reissun. Kun sain Karimin houkuteltua takaisin treeneihin reilun parin vuoden tauon jälkeen vuonna 2008, ollaan me pystytty taas koko kaveriporukalla treenaamaan yhessä, ja onhan se tietty ihan puhdistavaa päästä välillä lyömään ja potkimaan myös sitä rakasta poikaystävää. :)

Nyt jälkeenpäin kun miettii, niin mehän oltiin aivan lapsia kun alettiin seurustella. Karim oli 17 ja asui vielä kotona, minä 18 ja just muuttamassa pois vanhempien huomasta. Vuosi ehdittiin tutustua toisiimme ennen kuin Karimin piti lähtä inttiin, ja sen jälkeen muutettiin saman katon alle tähän kämppään, missä asutaan edelleen. Välillä minä oon asunu Itävallassa ja sitten meillä oli se yks Helsingin -keikka. Muuten ollaan pidetty tukikohtaa samoilla seuduilla.
Ja onhan tähän mahtunu tietty sitä reissaamistakin. Karimia ei tarttenu kauaa houkutella kiertämään maailmaa, sillä kolmessa eri maassa asuneena miehestä löytyy sisäänrakennettuna kiinnostus vieraita paikkoja ja kulttuureita kohtaan. Tietenkin kun tuota kielitaitoakin on, helpottuu reissaaminen huomattavasti. Laskettiin, että ollaan yhessä käyty 22 maassa!! Ihan älytöntä. En voi kuitenkaan muuta kuin olla iloinen, että minut sormustanut kaveri ei tuota matkailua vierasta vaikka välillä kuuluukin vähän nurinaa, jos lähen reissuun iliman sitä. Mutta ehkä se on hyvä just niin päin.


Jospa tämä nyt hillitsi kaikkien urkkijoiden uteliaisuutta, vaikka eipä tuossa meidän tarinassa mitään ihmeempiä ole, niinkuin ei välttämättä pidä ollakaan.

Kuvituksena meidän kihlakuvat, jotka otettiin meidän mökkimaisemissa Pudasjärvellä heinäkuussa. Kuvat on ottanut Veera Immonen.


EDIT: Siirretty häät -kategoriaan.

Tunnisteet: , ,

18 kommenttia:

23. elokuuta 2012 klo 19.27 , Blogger Eveliina kirjoitti...

Ihania kuvia! Tosi kivaa kun on yhteinen harrastus! Mäkin mielelläni vähän mätkisin tota toista... mut meidän yhteiset harrastukset rajoittuu leffojen katseluun :D Mutta yhteinen kaveriporukka on meilläkin ollut tosi vahva tekijä, se on mahtava juttu.

 
23. elokuuta 2012 klo 20.08 , Blogger Nella kirjoitti...

Mä en ihan oikeasti kestä näitä kuvia. Ja teitä! Ja sun hiuksia, ne on niiiin ihanat! Oikeesti jos ikinä edes harkitset kasvattavasi pitkät takaisin, tuun ja leikkaan ne pois :D Noi on niin makeet ja käy sun kasvoille niin sairaan hyvin <3

Tällaiset rakkaustarinat on ihania, ei niiden tarvitse olla sen "ihmeellisempiä". Ja niin komppaan tuota, että yhteinen kaveriporukka on aivan kreisin siisti juttu. Meilläkin on sellainen ja se on mahdollistanut niin monta upeeta juttua että <3

 
23. elokuuta 2012 klo 22.49 , Blogger Ulla kirjoitti...

Hih, voisin kopioida tuon edellisen kirjoittajan Nellan kommentin :) Aivan upeita kuvia ja ihana rakkaus <3 Onnea teille söpöläisille vielä kerran! Happy 4 u!

 
24. elokuuta 2012 klo 8.07 , Blogger Nana kirjoitti...

Hihii oon salainen rakkaustarinoiden fanittaja ja vielä tällasilla kuvilla! Ootte söpöjä! :)

 
24. elokuuta 2012 klo 9.30 , Blogger Laura kirjoitti...

Awww! <3 Ootte söpöi. :)

 
24. elokuuta 2012 klo 12.11 , Blogger Inka kirjoitti...

Joo tuo väkivalta parisuhteessa on kyllä meikästä ihan hyvä juttu, niin kauan kun se on molemminpuolista ja tapahtuu saliolosuhteissa. :D

 
24. elokuuta 2012 klo 12.13 , Blogger Inka kirjoitti...

:D Tervetulua Ouluun, täsä on nimittäin suunnitteilla kasvatella tätä vähän pitemmäksi. Mutta onneksi se kynnyt leikata takas lyhyeksi ei tuu ennää koskaan olemaan kovin iso, kun nyt on muistissa että ne lyhyet hiukset on kans meleko kivat (ja helepot!!!).

Nimenomaan, juttuja on kiva tehä kahestaan mutta kivvaa on kans ko on iso kaveriporukka josa kaikki tullee juttuun keskenään, mikäs sen parempaa. :)

 
24. elokuuta 2012 klo 12.14 , Blogger Inka kirjoitti...

Lyhyttukkaset pitää kiinni omistaan kynsin ja hampain. :D Aika hyvä, katotaan miten tän kans käy, uskallanko ees kasvattaa.

Kiitti hulluna! :) Sitä sun hääpostausta odotellessa...

 
24. elokuuta 2012 klo 12.14 , Blogger Inka kirjoitti...

:D Haha huippua!

 
24. elokuuta 2012 klo 12.15 , Blogger Inka kirjoitti...

Joo melekeen alakaa itelläki valua kohta siirappia silimistä, niin monta kertaa oon noita kuvia kattonu. Ens kerralla sitten jotain turpiinvetomenoa, ihan vaan jotta totuus ei unohtuisi... :)

 
27. elokuuta 2012 klo 10.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia!!!!
T. Miipa

 
28. elokuuta 2012 klo 8.06 , Blogger Nella kirjoitti...

Eli meillä on sattunut miesten suhteen ihan valtaisan hyvä tuuri <3 Ihanat murut ja parhaat kaveriporukat, jes!

 
29. elokuuta 2012 klo 6.26 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti Mipa! :)

 
29. elokuuta 2012 klo 6.28 , Blogger Inka kirjoitti...

Niinpä! :)

 
4. syyskuuta 2012 klo 17.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon sanaton. Inka, aivan ihania kuvia, tuli tippa linssiin :) <3

t. Rollon Henna :)

 
4. syyskuuta 2012 klo 21.15 , Blogger Inka kirjoitti...

Voi Henna, vähän nää oot ihana!<3 Oon kyllä tosi mielissäni että tuli otettua nuo kuvat, voi sitte vanahana katella. :)

 
21. helmikuuta 2013 klo 23.19 , Blogger Laura kirjoitti...

Voi että, nääkin on ihania!! Ihana tarinankin ja kaikkea! <3 Kaikki on taas niin ihanaaaa! :D

 
22. helmikuuta 2013 klo 10.54 , Blogger Inka kirjoitti...

:D Ihanaa!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu