Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

FIESTA

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 24. syyskuuta 2012

FIESTA

Monissa blogeissa odotetaan tällä hetkellä kieli pitkällä huomista, kun Lindexin ja Missonin yhteistyömallisto pärähtää kauppoihin. Vielä sitä enemmän täällä odotetaan perjantaita, jolloin kauan, voi kuulkaa niin kauan odotettu Don Johnson Big Bandin viides studioalbumi Fiesta ilmestyy.

Levyltä irrotetut ennakkomakupalat ovat olleet melko tajunnanräjäyttäviä ja voi olla, että tuota lättyä kuunnellaan pitkään ja hartaasti, ja kauan. Käykää tekin ihmeessä ihastelemassa Living the Life -sinkun upeaa musiikkivideota!

Ps. Keikkamyyjän nettisivujen mukaan bändi keikkailee Oulussa 22. marraskuuta. En olis voinu toivoa parempaa synttärilahjaa, vaikka tuleekin pari päivää myöhässä. Jos ette oo vielä nähny DJBB:tä livenä, menkää keikalle, sillä parempaa livebändiä ei löydä edes etsimällä.

2 kommenttia:

24. syyskuuta 2012 klo 17.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, olethan huomannut että levy on ennakkokuuntelussa Ylex:n netissä? Perjantaihin tuntuu olevan vielä niin kovin pitkä, mutta onneksi uutta levyä pääsee fiilistelemään ennakkoon. Ja kuulostaa kyllä niin hyvältä, että taidan perjantaina ottaa ilon irti liukuvasta työajasta ja piipahtaa levykaupan kautta matkalla toimistolle ;)
http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/don-johnson-big-bandin-fiesta-on-viikon-albumi-kuuntele-koko-levy-ennakkoon

-Johanna

 
24. syyskuuta 2012 klo 18.49 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti vinkistä! Löysin levyn aikaisemmin päivällä jo Spotifysta, mikä on kyllä ehkä hivenen outoa, ja oonki makustellu sitä tässä biisin kerrallaan nyt kolmen ekan biisin verran ja aika vakuuttavaa matskua on kyllä!

Ja ehkä tosiaan mullakin tulee tehtyä ihan oikea levyostos, edellisestä onkin se reilu kolme vuotta aikaa. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu