Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pientä ressiä ennen reissua

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 27. syyskuuta 2012

Pientä ressiä ennen reissua


Brightonin reissu alakaa olla meleko lähellä. Sen huomaa siitä että treeneissä porukka meinaa olla melekosessa ylikunnossa, Karimin laihutuskuuri on hyvällä mallilla ja minä oon lämmitelly kamerani kanssa. Edessä ei siis oo mikään tavallinen reissu Brittilään, vaan kisareissu, joka on ensimmäinen (ja tätä menoa myös viimeinen) laatuaan. Karim lähtee kisaamaan, minä onnistuin saamaan pressipassin joten menen kuvaamaan.

Mutta saako avautua tuosta säädöstä, se on aivan hirviää! Ensin piti olla punnitus tiistai-iltana, jolloin oltaisiin päästy tosi kätevästi suoraan lentokentältä punnitukseen. Keskiviikkona oli määrä olla tyhjä päivä ennen kisojen alkua, ja ajateltiin käyttää se Lontoo -vierailuun, mitä oon oottanu keväästä saakka. Pari päivää sitten huomattiin kuitenkin aikataulujen muuttuneen, ja punnitus onkin siirretty keskiviikolle! Kisaajat punnitaan maittain, ja tuolla kisoissa on vaatimattomasti kilpailijoita 45 maasta, eikä meilä ole mitään tietoa siitä, milloin Suomen joukkue punnitaan. Voi siis olla, että suomalaiset pääsee vaa'alle vasta viideltä illalla, tai vaihtoehtoisesti sitten yheksän maissa aamulla. Toivotaan että punnitus osuu aamulle, niin päästään Karimin kanssa Lontooseen! Toki voisin kipaista sinne itseksenikin Mipaa moikkaamaan sillä mun rekisteröinnit hoituu jo tiistaina, mutta varsinaisesti se ei olis kovin reilua.

En muista millon olisin jännittäny jotain reissua noin paljon! Toki se johtuu nyt lähinnä siitä että en tiiä ehdinkö käydä Lontoossa ollenkaan ja voin kertoa että harmittaa, jos en ehi. Jos ei muuta niin onneksi on kuitenkin se koko keskiviikko, jolloin ehin rauhassa hengailla Brightonissa sydämen kyllyydestä!

Anteeksi tämä avautuminen, mutta nyt jo helepotti vähän.

2 kommenttia:

11. lokakuuta 2012 klo 9.13 , Blogger Nella kirjoitti...

Toi viimeinen kuva, ei morjens. Soot saanu mulle ihan hirveen kuumeen nyt kyllä Brightoniin! :D

 
11. lokakuuta 2012 klo 14.26 , Blogger Inka kirjoitti...

:D Nonii, kohti Gatwickia sitten ja menoksi! Mietippä ko noita tommosia parkkipaikkoja (jep, semmonen se oli) on siellä kymmeniä, nostaa kuvausfiiliksen taivaaseen asti!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu