Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kukkia otsalle isona päivänä

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kukkia otsalle isona päivänä

Hääjuttuja taas, oon nimittäin viime päivinä oivaltanut yhden jutun: tiaran, birdcagen tai varsinaisen hunnun sijaan mää taidan haluta hääpäivänä päähäni kukkasia! Kaikki alkoi siitä kun bongasin Ruffledista nämä kuvat:Sittemmin fiilistelin kukkaseppeleitä morsioiden päissä myös näistä kuvista:Toki mieli ehtii muuttua vielä aika monesti, mutta nyt tuommonen kukkaseppele tai joku muu vastaava kukkakoriste tuntuis makijalta!

Mulla on muuten edessä vielä kaason pyytäminen tehtävään, apua! Se on alkanu jostain syystä jännittää ihan hulluna. Mites te muut ootte pyytäneet, kysäisittekö vaan ohimennen vai tarjositteko kysymyksen kera kakkua?

Kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä.

Tunnisteet:

11 kommenttia:

21. huhtikuuta 2013 klo 20.50 , Blogger Eveliina kirjoitti...

Mulla oli hääpäivänä päässä kukkia. Se tosin oli kaason hätäinen ratkaisu, koska kampaukseen olisi kuulunut kukkapinnit, jotka katosivat tietämättömiin... Myöhemmin tajusin että oikeat kukat oli loistava vaihtoehto ja jos ei olisi ollut jo kiire itse seremoniaan, niitä olisi voinut olla enemmänkin! Tuoksuivatkin ihanalta.
Minä taisin pyytää kaasoa tehtäväänsä Fb:n yksityisviestissä, hän kun asustaa ulkomailla... Tosin muutenkin halusin antaa mahdollisuuden miettiä asiaa ja mahdollisesti kieltäytyä kunniasta niin etten ollut vieressä, meitin tapauksessa se kun vaati aika suurta panostusta lentoineen päivineen... :)

 
21. huhtikuuta 2013 klo 21.52 , Blogger Kea kirjoitti...

Ihania kuvia! Mä kyllä komppaan kukkia, vaikka mulla olikin naimisiinmennessä tiara/pantahässäkkä jossa sit oli niitä kukkia... :)

 
22. huhtikuuta 2013 klo 6.36 , Blogger Inka kirjoitti...

Ah, tuota tuoksuaspektia en ookaan hoksannu, ihanaa! :)

 
22. huhtikuuta 2013 klo 6.37 , Blogger Inka kirjoitti...

Kukat on kyllä niin pop, ja pitää kyllä käydä kattelemassa näitä kuvia, jos mieli meinaa tässä vuoden sisällä muuttua!

 
22. huhtikuuta 2013 klo 6.50 , Blogger Pingviinimatkalaiset kirjoitti...

Naimisiin mennessä päässäni oli tiara, mutta nyt laittaisin ehkä ennemmin just yhden kukan. Kaasona ollessani saksalainen kampaaja väkersi ihanan lettikampauksen, jossa oli sitten yksi morisiammen kimppuun sopiva ruusukin mukana. Se oli ihana ja loppupeleissä tykkäsin siitä kyllä enemmän kuin omasta hääkampauksestani (sitä rajaa ei tosin ollut vaikea ylittää...).

Kaasoni kanssa taidettiin tehdä sopimus kaasoiluista ja kummi-hommista jo teini-ikäisinä tai ainakin se on ollut aina puolin ja toisin itsestään selvää. Eli ei paljon erikseen tarvinnut kysellä, kun toinen tiesi jo kosinnasta kuullessaan mitä tuleman pitää :)
-Milla

 
22. huhtikuuta 2013 klo 14.42 , Blogger Inka kirjoitti...

Tosi kiva idea tuo, että kaasoillekin tulee kukkasia ja vielä morsion kimpusta! Täytyypä laittaa korvan taa. :) Ja vitsi kun sitä olis itsekin tajunnut tehdä muinoin tuommoisen sopimuksen, nyt nimittäin jännittää oikeesti tosi paljon! :D

 
25. huhtikuuta 2013 klo 9.22 , Anonymous Nella / Kaukokaipuu kirjoitti...

Kukkaseppele olis kyllä niin sua ja passais aivan mainiosti! Eli ääni täältä!

 
25. huhtikuuta 2013 klo 13.36 , Blogger Inka kirjoitti...

Oh, yes! Mää oon täysin samaa mieltä. :)

 
2. toukokuuta 2013 klo 18.10 , Anonymous Tiina M. kirjoitti...

Voisin sanoa että ei se kaasollekkaan oo ihan heleppoa miettiä mitä siihen kysymykseen vastais. Että joooooooo jippii tottakai vai että "ootas pitää miettiä" vaikka oikeasti ois onnensa kukkuloilla. Ainakin kun mua pyydettiin ensimmäistä kertaa kaasoksi syyshäihin -13. (Sen takia luenki nyt innoissani näitä sun hää-aiheisia kirjotuksia, muuten ei välttämättä tässä vaiheessa ihan niin paljon kiinnostais :)) Me mietitään langasta tehtyjä hiuskukkasia kaasoille, saa nähä toteutuuko, mutta nuo luonnonkukat on kans aivan ihania!

 
2. toukokuuta 2013 klo 18.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja sori kommentoin nyt kaikki kerralla ko en oo ehtiny pitkään aikaan lukemaan blogia :D

 
2. toukokuuta 2013 klo 20.39 , Blogger Inka kirjoitti...

Nojoo mää oon just miettiny tuotakin puolta, vaikka toivon että kaveri jota haaveilen kaasoksi olis vaan mielissään. Katotaan, on nimittäin jännät paikat! :)

Ja kiva että kommentoit, mukava kuulla sustakin ainakin näin blogikommenttien välityksellä!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu