Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mitä vielä tässä elämässä?

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Mitä vielä tässä elämässä?

Ulla on nyt liekeissä, sillä mimmiltä irtoaa aivan mahtavia haasteita! Tällä kertaa hän haastoi miettimään niitä asioita, mitä elämä saisi vielä tuoda.

Mitä vielä tahtoisit saavuttaa elämäsi aikana? Listaa viisi asiaa, joita tavoittelet ja joista haaveilet, mistä toivoisit tulevan seuraavia elämäsi tähtihetkiä tai käännekohtia?

Kuva
1. Maailmanympärysmatka. Tämä tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, sillä tästä haaveesta oon jauhanu täällä bloginkin puolella. Alun perin suunnitelmissa oli lähteä puolen vuoden matkalle maailman ympäri tammikuussa 2016, mutta pahasti näyttää siltä, että reissua joudutaan viivästämään, ja sekös harmittaa. Se uhraus on kuitenkin tehtävä, mutta reissuun lähdetään silti, ja se on varma. Onpahan ainakin enemmän aikaa sitten suunnitella ja fiilistellä sitä maailmanympärysmatkaa...

2. Unelmien työpaikka. Aikaisemmin mainitsin, että mulla on käynyt älytön munkki työpaikan kanssa ja se on ihan totta. Kuviossa on vain kaksi kuprua: puolipäiväisyys ja työkaverittomuus. Tai on mulla kyllä työkavereita, mutta minä työskentelen kotona ja ne toimistossa joten se ei nyt ihan mee yks yhteen. Nämä kaksi asiaa muuttuvat toivottavasti pian, joten sitten ei ole niitäkään kupruja, ja voin sanoa olevani täysin unelmatyöpaikassa!

3. Asuminen ulkomailla. Takana oleva neljän kuukauden Itävallan-keikka ei riittänyt alkuunkaan, vaan tahtoisin tosi kovasti kokea vielä arkea ulkomailla. Innostusta lisää vielä se, että armaani on asunut noin puolet elämästään muualla kuin Suomessa, joten samanlaista näkökulman laajennusta kaipaisin minäkin, tosin Karimin kanssa. Katsotaan, kuinka tässä käy. ;)

4. Seepra-aste. Tämä ei varmaan sano juuri kenellekään mitään. :D Se tarkoittaa kuitenkin sitä, että saisin joku päivä vielä neljännen danin Taekwon-Dossa ja sitä kautta siirtyisin apuopettaja-asteelta opettaja-asteelle ja kansainväliseksi opettajaksi ja saisin mustat raidat pukuni hihoihin. Se on mulla niin lähellä, että se on se seuraava askel, ja sitä kautta uskon sen olevan täysin mahdollista. Eri asia on sitten se, että milloin. Siitä huolimatta että tietoa tai päätöstä ei vielä välttämättä ole, täällä treenataan silti tosi kovaa jo nyt, jotta ne seepraraidat olis joku päivä munkin puvussa.

5. Oma ihana asunto. Sitä ennen kuitenkin toivon noiden kaikkien edellämainittujen asioiden toteutuvan. Vaikka asuminen ulkomailla ja maailmanympärysmatka ovat meikällä nyt aika etusijalla, niin jossain vaiheessa on myös sen oman kodin hankinnan aika. Mutta sitä ennen on vielä pari muuta juttua!

Haastan teidät kaikki!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

16. huhtikuuta 2013 klo 18.39 , Anonymous pärsy kirjoitti...

joko joko joko muutat stadiin????

 
16. huhtikuuta 2013 klo 20.18 , Blogger Inka kirjoitti...

Ehkä ens vuonna!! Mut vaan jos oot joskus kotona että voin tulla kylään!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu