Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huhtikuun asu

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 11. huhtikuuta 2013

Huhtikuun asuPaita (mekko) - Selected Femme, farkut - Primark, kengät - Terhi Pölkki

Hups! Huomasin juuri, että tää mun asupostausten tekemisen harjoittelu jäi kokonaan unholaan viime kuussa, sillä edellinen asujuttuja-tägin postaus on tullut helmikuun puolella. No, eipä se maaliskuu ollu varsinaisesti mikään pukeutumiseen inspiroiva kuukausi, joten ymmärtänette.

Vaikka tää kotona työskentely tappaa viimeisenkin pukeutumisinpiraation, eilen oli syytä laittaa ylle muutakin kuin verkkarit. Uskaltauduin kokeilemaan tuota mun kihlajaismekkoa arkikäytössä, ja housuihin sullottuna toimii mun mielestä paitana ihan hyvin. Ja on myös pehmeä lasku niihin valtaviin kuviollisiin pappasilkkipaitoihin, joita käytän ens kesänä joka päivä! (Terkkuja vaan Marjolle!)

Terhi Pölkin kenkiä en lopulta uskaltanu laittaa jalkaan ihan ulos asti, sillä nahkapohjat vaativat vielä vähän ehostusta. Ajattelin käydä testaamassa paikallista suutaria, ja katsotaan joko sitten näillä kengillä uskaltaisi tepastella pitkin oululaisia katuja, jotka on tällä hetkellä paikoin kuivat, mutta paikoin taas täynnä soraa ja jäätä ja loskaa ja rapakoita.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

11. huhtikuuta 2013 klo 9.29 , Blogger Ulla kirjoitti...

Ihania kuvia! Mikä asu! Tuo hyväntuulisuus välittyi tänne asti :)

 
11. huhtikuuta 2013 klo 12.26 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti Ulla! En ees tajunnu että oli mitenkään hyväntuulinen mutta näköjään kuviin asti välittyi, kun naureskelin siinä itelleni. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu