Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Parvekekauden avaus ja Chocolate Peanut Butter Cups

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 11. huhtikuuta 2013

Parvekekauden avaus ja Chocolate Peanut Butter Cups

Tänään oli koko kevään ensimmäinen päivä, kun uskaltauduin hengailemaan parvekkeella viittä minuuttia kauemmin, ja sen rohkaisemana päätin aloittaa parvekekauden tänään. Viime kesänä viksuksi viilattu parveke olikin kivempi kuin muistin, ja siellä tarettiin istuskella tuntitolkulla auringon lämmittäessä partsin parhaimmillaan todella kuumaksi.

Partsikauden kunniaksi päätin kokeilla jotain uutta, ja koska eilen vedetyt herkkuöverit (kiitos vaan Tytti!) oli vielä tuoreena mielessä, ajattelin laittaa hyvän kiertämään ja laittaa tarjolle jotain nannaa. Bongasin pari päivää sitten facebookista kuvaan itsetehdyistä suklaa-maapähkinäkupeista ja niitä oli pakko kokeilla. Ei moro miten hyvvää!


 Suklaa-maapähkinäkuppi (niin heleppo!)

Suklaata
Maapähkinävoita (resepti täällä)

Sulata suklaa vesihauteessa, laita ohut kerros suklaata muffinssivuuan pohjalle, heiluttele vuokaa sen verran että suklaa leviää ja laita jääkaappiin jähmettymään. Tee sillä aikaa maapähkinävoi ohjeen mukaan. Ota jähmettyneet suklaat jääkaapista, levitä maapähkinävoita suht tasaisesti (paitsi ei reunoille!) suklaan päälle ja kaada loput suklaasta maapähkinävoin päälle. Heiluttele vuokia taas sen verran, että suklaa leviää tasaisesti. Heiluttelu on helpointa, jos käytössäsi on muffinssipelti. Laita takaisin jääkaappiin jähmettymään, ja kun herkut on jähmettyneet, koita olla syömättä koko satsia yhellä kertaa.


NAAMMMMSS! Koitan tarjota teille kohta jotain muutakin kuin syömäaiheista sisältöä.. Nyt meen syömään!

Tunnisteet:

6 kommenttia:

11. huhtikuuta 2013 klo 17.43 , Blogger Laura kirjoitti...

Härregyyyy kun kuulostaa ja näyttää herkulliselta!

 
11. huhtikuuta 2013 klo 19.13 , Blogger Tiina kirjoitti...

Nam Nam Nam! :D

 
11. huhtikuuta 2013 klo 20.25 , Blogger Inka kirjoitti...

Tuo oli vähän liianki hyvää. Voisin syyä äkkiä loput jääkaapista odottelemasta ja tehä seuraavan kerran vasta kun on joku suuri juhlan aihe...

 
11. huhtikuuta 2013 klo 20.25 , Blogger Inka kirjoitti...

No elä muuta sano! :D

 
11. huhtikuuta 2013 klo 21.54 , Blogger Ulla kirjoitti...

Hihi sää tartuit tosiaan noihin kuppeihin :) Tuo teidän villitys on ihan lähtenyt käsistä kyllä :DD

Vähän tuo parveke näyttää ihanan kesäiseltä! Se on varmaan lasitettu? Meillä ei vois kuvitellakaan vielä mitään mattoa lattialle :(

 
12. huhtikuuta 2013 klo 6.31 , Blogger Inka kirjoitti...

Oon ihan samaa mieltä, tää on lähteny niin lapasesta ku vaan voi.. Ehkä pitäs hakea apua, tai vähintään perustaa joku tukiryhmä.

Ja joo lasitettu on, eipä sitä muuten olis tarennu. Onneksi ne lasit aikaistaa partsihengailuja, niin saa vähän lämpöhoitoa "ulkona".

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu