Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Teemadiner keskellä aavikkoa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Teemadiner keskellä aavikkoa


Mistä tietää että edellisestä jenkkireissusta on kulunut liian kauan aikaa ja että seuraava on tulossa? No siitä, kun vanhat kuvakansiot tuntuvat aukeavan vähintään kerran päivässä, ja niitä kuvia tulee kateltua useamman tovin typerä virne naamalla.

Nyt saatte tekin tästä muistelosta osanne, sillä tajusin just, että en oo kunnolla vielä kertonu, kun käytiin Las Vegas - Los Angeles -välillä piipahtamassa eräässä supersuloisessa tienvarsidinerissa! Bongasin Peggy Sue's -dinerin jostakin blogista jo reilusti ennen jenkkireissua, ja ajellessamme kohti Los Angelesia ilmoitin tylysti jätkille, että oli niillä nälkä tai ei, Big L pysähtyy Peggy Sue'sin pihaan. Se oli mun reissun ehkä suurin natsihetki, joten pojat toivottavasti antoi sen anteeksi..

Meikän perus seisomisasento, kiitos ylitaipuisat polvet!


Kyseessä oli siis kunnon 50-luvun teemadiner, jossa oli melkoisen riemunkirjava sisustus ja taustalla soi tietysti mr. Presley. Me oltiin käyty syömässä Applebee'sissä just ennen Vegasista lähtöä, ja parin tunnin ajon jälkeen kenelläkään ei ollu vielä nälkä. Jostain syystä ainakin mun ja Karimin annokset piti sisällään kuitenkin burgerin ja pirtelön, joten jotenkin se ruoka vaan johonkin mahtui. Muistaakseni muutkin veteli melkein kunnon sapuska-annokset, joten en tiiä oliko se tuo miljöö vai mikä, mutta ruokahalu ainakin heräs!

Ruoka tai palvelu ei ollu kyllä mitenkään erikoista, mutta olihan se elämys käydä tuommoisessa dinerissa. En tiijä mennäänkö uudelleen, ehkä käydään ottamassa kuvia tuossa ulkopuolella mutta voi olla että tänä vuonna mennään vaan suoraan Denny'siin..Mutta tulipahan ainakin kokeiltua, ja jos ei muuta niin jäi kivat muistot tuosta sisustuksesta, joka oli kyllä niin Greasesta tuttu kuin vain voi olla. :)

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

17. huhtikuuta 2013 klo 22.49 , Blogger Kea kirjoitti...

Ihana! Mulla on ihan hillitön fetissi kaikkeen tollaseen fiftari-memorabiliaan... :)

 
18. huhtikuuta 2013 klo 10.58 , Blogger Rimma kirjoitti...

Haah :D Hyvä tipsi! Pistetäänpäs marraskuuta varten muistiin, kun tuota reittiä ajellaan!

 
18. huhtikuuta 2013 klo 13.48 , Blogger Inka kirjoitti...

Haha! :D Tuo oli kyllä harvinaisen söpö, ja pitää ehkä kyyläillä auton ikkunasta ens reissulla myös. :)

 
18. huhtikuuta 2013 klo 13.48 , Blogger Inka kirjoitti...

Jee huippua jos voin olla avuksi! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu