Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuukaudeksi raiteille 1.luokan lipulla?

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kuukaudeksi raiteille 1.luokan lipulla?

Bongasin juuri Lilyn ja VR:n kesäkisan, jossa etsitään bloggaavaa kaksikkoa reilaamaan kuukaudeksi ensi kesänä. Voittajapari saa 1.luokan kuukauden reililipun, ja ainoa mitä pitää tehdä, on raportoida reissusta Lily matkustaa -blogiin. Kuulostaa aikas hyvältä!

Koska reilasin viime kesänä (kyllä, just se kuukauden mittainen ekaluokan piletti taskussa), on nyt takki vähän tyhjä reilaamisen suhteen, ja toki siihen vaikuttaa myös tuleva jenkkireissu. Ei sentään koko kesää kehtaa olla reissaamassa, joku roti nyt sentään! En siis aio itse hakea mukaan kisaan, mutta ajattelin vinkata kilpailusta teille, sillä tiiän että siellä ruutujen toisella puolella on varmasti hurjasti ihmisiä, joita tämmöinen mahdollisuus kiinnostaa. Käykääs siis osallistumassa, ja tulkaa kertomaan jos voitatte. :) Mahdollisuutenahan tämä on aivan mahtava, kun voi itse valita kaverin, kohteet ja kaiken lisäksi vielä ajankohdankin, kunhan se sijoittuu kesään.

Tarkemmat osallistumisohjeet löytyy Lily matkustaa -blogista.

Tunnisteet:

4 kommenttia:

27. huhtikuuta 2013 klo 13.39 , Blogger NooranElämää kirjoitti...

Olispa houkuttava kisa, mutta ei taida lempparireissuseuralaisista kukaan olla käytössä kesällä. Itsellä ei kesätöitä tiedossa ja kouluun elokuussa niin aikaa kyllä olis ja halua matkalle. Pitääpä miettiä pääsiskö joku kuiteski.. Kiitti vinkistä siis. :)

 
27. huhtikuuta 2013 klo 19.21 , Blogger Inka kirjoitti...

Toivottavasti löytyy joku reissukaveri, onhan tuo nyt niin mahtava mahdollisuus, että yrittää täytyy jos vähänkään on mahdollisuutta lähteä reissuun! :)

 
28. huhtikuuta 2013 klo 11.08 , Blogger Riikka kirjoitti...

Ois niin siisti kisa, mutta turha edes osallistua kun on pakko kesällä suorittaa harjoittelu, eli ei ole vapaata. Höh!

 
28. huhtikuuta 2013 klo 11.11 , Blogger Inka kirjoitti...

Höh, mää nimittäin just mietin että tää vois olla just hyvä sulle!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu