Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Väsyneitä naamoja Nevadassa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Väsyneitä naamoja Nevadassa


Grnad Canyonin jälkeen oli tosiaan suuntana Las Vegas. Kun kanjonin kohdalla päätettiin että mennään sinne kattomaan auringonnousua, Vegasiin piti mennä vasta sitten, kun on jo pimeää. Koska välimatkaa näillä kahella ei oo ko joku hassu tunti, piti aika käyttää johonki. Pojat onneksi keksi että lähistöllä on valtavan suuri pato (aivan! miten mielenkiintoista!) päätettiin mennä katsomaan sitä.

Hoover Dam on siis valtavan suuri pato joka oli ilmeisesti monen muunkin mielestä ihan siisti, sillä siellä oli aika paljon porsua. Mun silmissä se oli pato, mutta esimerkiksi Ismon mukaan se oli uskomaton taidonnäyte. No, kukin tyylillään. Ihasteltiin patoa ja pojat oli mielissään ja muistelivat kaikkia niitä leffoja, missä tämä kyseinen aivan upean mahtava pato näkyy.


Ihailtiin Hoover Damia tasan niin kauan ku oli pakko, ja sitten jatkettiin matkaa. Tuossa vaiheessa haaremihousuissa oli jo melekoisen kuuma, joten senkään vuoksi ei houkuttanu hengailla ulukona. Ei kuitenkaan menty aivan hikisinä vegasiin, sillä pysähyttiin vielä jossain parkkipaikalla vaihtamassa ryytyneet ja hikiset reissuvaatteet hehkeisiin ja tuoksuviin, ja oltiin valmiita viiden tähden hotelliin!

Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

13. kesäkuuta 2013 klo 22.41 , Blogger Kea kirjoitti...

Muistan myös käyneeni Hoover Damilla kun olin sillä Vegasin tripillä 16-vuotiaana. Onhan se kyllä siistin näkönen vekotin!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu