Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nyt loppu nolostelu lentokentän turvatarkastuksessa!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Nyt loppu nolostelu lentokentän turvatarkastuksessa!


Ylläoleva kaveri saapui  mulle tänään postiluukusta, ja sen myötä käsimatkatavaroilla reissaaminen helepottuu mun osalta taas vähän. Tuo vaaleanpunainen puikko on nimittäin sitä tarkotusta varten, että sen voi täyttää hajuvedellä, eikä sen myötä tartte enää roudailla kokonaisia hajuvesipulloja niissä pienissä litran minigripeissä viemässä luvattoman paljon tilaa.

Haha, kumpikohan on kauniimpi?
 No okei, myönnetään että ei mua aivan kauheasti oo härinny se miten paljon TILAA tuo hajuvesipullo siellä pikkupussissa vie, vaan enemmänki se miten nolon näkönen se on. Tunnustan, minä käytän Britney Spearsin nimikkotuoksuja, ja pullohan on asianmukaisen näköinen. Ja voin myös kertoa, että herättää huomiota siellä liukuhihnoillakin.

Nyt kuitenkin loppu Britneyn tuoksupullon kuskaaminen ympäri maailmaa, sillä tuohon pinkkiin travaloon mahtuu mukavasti tuoksua pitkällekin reissulle. Ja täyttäminen oli niinn yksinkertaista, että munkin kaltainen tekniikan ihmelapsi homman oivalsi alta minuutin! Tuota nestesäiliötä ei ilmeisesti voi pestä, eli yks putkilo per tuoksu, ellei halua jotain omia sekoituksia.
Noita myydään netissä aika monessa paikassa, ja omani tilasin Amazonilta mistä sen sai vajaalla kympillä. Toivotaan, että tuo ei hajoa heti ekassa reissussa!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

30. marraskuuta 2011 klo 23.33 , Blogger //aNNiKa kirjoitti...

Aika makee! En edes tiennyt tuollaisia olevan olemassa.. :)

 
1. joulukuuta 2011 klo 8.21 , Blogger Inka kirjoitti...

Annika, jes hyvä että mää en ollu ainoa jolle asia valkeni vasta hiljattain. :) Ja onhan tuo kätevä pakkaushommien helpottaja. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu