Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lissää lippuja

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 27. joulukuuta 2011

Lissää lippuja

Amsterdamiin, jes! Kuva
Siinä meni se joulu! Lahjapaketeista ei mulle kuoriutunut juuri mitään matkailuun liittyvääkään (paitsi yks mahtava matkailupeli) vaan niitä asioita, jotka tekee kotona olemisesta paljon kivempaa eli aterimia, astioita, kynttilöitä ja muuta hömppää. Sen kunniaksi tai enemmänkin siitä johtuen varmistettiin Karimin kanssa paikkamme maaliskuun Eurotripillä ja ostettiin Helsinki-Bryssel-Helsinki-lennot. Huh, mikä rumba! En oo pitkään aikaan ostanu lentoja niin, että olisin ostanu ne suoraan lentoyhtiön sivuilta ja olipahan tuo taas haastavaa. Koska en tiiä mikä yhtiö tarjoaa edullisimmat lennot, seikkailin skyscannerin, supersaverin, eticketin, vertaa.fin ja aika monen muun palveluntarjoajan sivuilla, ennenkuin löysin riittävän edulliset lennot travellinkin sivuilta. Lopulta lennot maksoi vajaat 350 euroa kahelta.

Ja parasta on se, että pääsen viimein lentämään KLM:llä! Jee! Oon halunnu testata ko. yhtiön jo pari vuotta, joten oon melkoisen mielissäni, että pääsen viimeinki kokeilemaan, onko se niin hyvä mitä puhutaan. Ja ihanaa mennä reissuun niin, että ei tarvikaan sulloa kaikkia kamoja käsimatkatavaraan! Jee!

Majoitukset on hoidettu jo pari kuukautta sitten, enää olis edessä auton varaaminen, sillä aateltiin olla Brysselissä pari yötä ja ottaa sen jälkeen auto alle ja rossailla pitkin Belgiaa, Hollantia ja Saksaa. Koska mulla on toistaiseksi vaan huonoja kokemuksia auton vuokraamisesta, oon vähän nihkeästi katellu noita autoja, mutta pitää toivoa että vastaan kävelee joku hyvä diili ja että koko vuokrauksesta jäis tällä kertaa hyvä mieli.

Auton lisäksi pitäis vielä keksiä joku menopeli alle Oulu-Helsinki-Oulu-matkaa varten. Koska tuo meidän reissu sijoittuu pahimmoilleen hiihtolomalle, voitte arvata, että kotimaan lennot on buukattu jo ajat sitten eikä niitä edullisimpia hintoja oo noille päiville tarjolla lähimainkaan. Punnitaan tässä nyt autolla ajamisen, junassa istumisen ja ylihintaisten lentojen ostamisen välillä. Toisaalta nuo kaikki vaihtoehdot taitaa olla melko ylihintaisia. No, katotaan mihin päädytään.

Eli ens vuodelle varattuna jo kaks matkaa, jee! Tänään tosin selevis että oon menossa yksin sinne Barcelonaan, mutta tuleepahan ainakin uusi kokemus.. Eli niitä Barcelona-vinkkejä kaivataan nyt todella kipeästi, heitelkäähän tiskiin jos löytyy!

6 kommenttia:

28. joulukuuta 2011 klo 18.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Päällimmäisenä itellä jäi mieleen, se että täytyy koko ajan pitää kamoista kiinni kaksin käsin, ja kyseenalaistaa kaikki hinnat mitä kuulee :D

 
28. joulukuuta 2011 klo 20.22 , Blogger Inka kirjoitti...

Anni: Voi ei! Ei kai Barcelonaki oo samanlainen turistirysä ku Rooma? Onneksi (onneksi ja onneksi) meen sinne tammikuussa, niin eipä oo ainakaan se kaikkein pahin turistikausi..

 
29. joulukuuta 2011 klo 6.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

turisteja on joo, mutta ei mitään verrattuna Roomaan...

 
29. joulukuuta 2011 klo 12.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

saithan sinä matkailupelinki..huijari

 
29. joulukuuta 2011 klo 16.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

barcelonassa kannattaa käydä jossain syrjäisemmässä paikassa esim. tibidabo kukkula on ihan mieletön. sieltä on tosi upeet maisemat yli barcelonan. Siel oli tosi aavemaisen autiota kun käytiin siel pari vuotta sitten, joku oli just pari päivää sitten kuollut tibidabon huvipuistossa(joka muuten sijaitsee aivan tibidabon kirkon vieressä) ja kyseinen huvipuisto oli kiinni.
Kannattaa muuten lukea Carlos Ruiz Zafonin kirjoja esim The Shadow of the Wind(Tuulen varjo suomeksi ehkä?) niissä kuvataan niin hienosti barcelonaa. niistä sain idean käydä barcelonassa. mut matkan jälkeen oli kuitenkin jotenkin tyhjä olo ja tajusin etten löytäny sitä barcelonaa, joka niissä kirjoissa oli, harmi vaan.

 
30. joulukuuta 2011 klo 8.34 , Blogger Inka kirjoitti...

Annipanni: Huh, hyvä. En olis ehkä kestäny toista samanlaista kokemusta..

Topi: Joo! Tärkein unohtu, pittääpä merkitä äkkiä!

Anonyymi: Kiitti vinkeistä!! Pitää kattoa josko saan kirjan kouraani, olis huippua ehtiä fiilistellä kunnolla reissua ennen lähtöä! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu