Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Haaveita ensi vuodelle

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 1. joulukuuta 2011

Haaveita ensi vuodelle

Koska tänä vuonna ei taida olla enää yhtään reissua tulossa, lienee aika nostaa katseet ens vuoteen. Tää haavelistaus on tärkeää tehdä myös sen vuoksi, että en nyt hassaa kaikkia rahojani joululahjoihin, vaan ymmärrän, että jos haluan ens vuonna tehdä kivoja reissuja, mun täytyy oikeasti säästää.

Hiihtolomareissu Belgiaan, Hollantiin Saksaan ja Liettuaan
Bryssel, kuva
Rotterdam, kuva
Amsterdam, kuva
Düsseldorf, kuva
Kaunas, kuva
Karimilla on viikko vapaata maaliskuussa, ja oon kovasti ollu puuhaamassa meille matkaa silloin. Kuten oon jo aikaisemmin siitä maininnut, tätä reissua varten majoituksetkin on jo varattu, lentoja vaan ei! Oottelen kovasti Ryanairin tarjouksia maaliskuulle, tällä hetkellä ne yheksän euron lentotarjoukset on vaan helmikuulle asti. Että ehkä ens kuussa on sitten lentojen oston aika. Tarkoitus olis tosiaan ottaa auto alle ja rossailla Brysseliin, Antwerpeniin, Rotterdamiin, Amsterdamiin ja Düsseldorfiin nyt ainakin. Toivotaan vaan kovasti että tarjouslennot napsahtaa, sillä tän reissun toteutuminen on täysin siitä kiinni. (Ja millähän ilveellä sinne Tampereelle sitten matkustaisi, no, se on sen ajan ongelma...) Ja paluumatkalla olis suunnitelmissa viettää yö Kaunasissa Liettuassa, sielläkään en oo koskaan ennen käyny! Mainittakoon, että lennot menee sen verran huonosti että näillä lennoilla joudutaan viettämään Kaunasin kentällä yö menomatkalla, sillä siinä on joku kymmenen tunnin vaihto.. Buu!

Ja pisteet meikäläiselle jos tää reissu toteutuu, sillä siinä ei olis ko yks maa missä oon käyny aikaisemmin, eli uusia maita! Tänä vuonna en käyny ko vaan semmosissa maissa missä oon ollu aikaisemminki (Turkkia lukuunottamatta), joten olkoon ensi vuoden teema sitten uudet maat! (niin vissiin..)


Sallan kanssa Pariisiin
Pariisi, kuva
Salla laitto mulle joskus pari kuukautta sitten tekstaria että sen tekis mieli matkustaa johonki suurkaupunkiin. Koska en oo saanu houkuteltua Karimia lähteen mun kans Pariisiin ja mulla on jostain syystä ollu jo pari vuotta aikamoinen Pariisi-kuume, ehotin sitä Sallalle. Ja tyttöhän innostui! Aateltiin mennä joku viikko, kun Sallalla on vapaata koulusta käymään vähän Pariisissa. Näitäkään lentoja ei oo vielä varattu, mutta suunnitelmissa on varata heti ku ensi kevään lukkarit selkenee!


Lontooseen vaikka yksin
Lontoo
Kuten jollekin on jo saattanut selvitä, mulla on jonkinlainen pakkomielle Lontoon suhteen. Olin tosiaan aikaisemmin päättäny, että ens vuonna en käy siellä päinkään niiden suurten urheilukisojen vuoksi, mutta kuullessani kaverin muuttamisesta ko. kaupunkiin, pyörsin päätökseni sekunnissa. Oon vähän miettiny, että sinne vois matkustaa joskus huhti-toukokuussa, vähän rahatilanteesta riippuen halvimmilla mahdollisilla lennoilla, kkun majoituskin kuulemma järjestyy aivan ilmaiseksi. Voisin lähtä vaikka yksin reissuun, jos kukaan ei voi lähtä mukkaan. Eipä siellä yksin tarttis olla, ja olis hauska kierrellä aivan itekseen päivisin mun superlempparikaupungissa.


Reili alkukesästä Karimin kanssa
Krakova, kuva
Dubrovnik, kuva
Venetsia, kuva
Nizza, kuva
Ollaan aina silloin tällöin puhuttu reilistä Karimin kanssa, ja nyt, kun aika alkaa loppua, täytyy se toteuttaa. Kovasti ollaan mietitty vierailumaita ja muuta, ja pikkuhiljaa alkaa olla jo jonkinlainen toteutettavissa oleva runko olemassa. Suunnitelmissa olis siis matkustaa 2-4 viikkoa alkukesästä (touko-kesäkuu, kotona juhannukseksi) Puolassa, Itävallassa, Sloveniassa, Kroatiassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Italiassa ja Ranskassa. Suunnitelmat on tosi pahasti kesken, mutta toivon ihan hulluna, että jos mikään muu näistä suunnitelluista reissuista ei toteudu, että tämä edes toteutuis.


Jospa näillä pääsis jo alkuun! Tavoitteena olis tietty päästä myös mukaan työmatkoille ja sitten vuoden loppupuolella johonki kans, mutta niitä en oo ees miettiny. Tässä tulis nähtyä myös seittemän uutta maata, aikamoista! Nyt täytynee aloittaa valtaisat säästötoimenpiteet, hyvä homma näin joulun alla. Ja tän postauksen myötä huomasin että mun kone alkaa vedellä viimeisiään, joten mukavia kuluja siis tulossa..

Onko teillä jo reissusuunnitelmia ens vuodelle? Mihin meinaatte matkustaa?

Tunnisteet:

2 kommenttia:

4. joulukuuta 2011 klo 2.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minähän se sulle sitä Pariisia ehotin!! tai siis sanoin et haluaisin sinne lähtä :) vai??

 
4. joulukuuta 2011 klo 20.53 , Blogger Inka kirjoitti...

Aijaa... Hmh, no kato se oli niin hyvä idea että omin sen heti itelleni! :D

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu