Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Reissujuttuja Laiffissa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 8. joulukuuta 2011

Reissujuttuja Laiffissa


Oon ollu meidän Suomen Taekwon-Doliiton (SITF) liittolehden päätoimittaja jo parin vuoden ajan, ja tänään ilmestyi meidän lehden uusin numero. Hain niitä eilen painosta itelleni jo muutaman kappaleen, ja tänään se kolahti sitten ihan postiluukustakin meille kaksin kappalein, kuten aina. Tää oli nyt mun neljäs numero, ja viimeinen (ainakin näillä näkymin) mikä tehtiin yhessä Anskin kanssa, joka on kans Oamkin kasvatteja. Oman kehittymisen on huomannu numero numerolta, samoin taittajan. Tää viimeisin lehti oli mun mielestä tosi onnistunut ja hieno, ja ei kyllä hävetä tätä selailla, sillä liittolehethän on ylleensä ulkonäöltään semmosta kuraa että alkaa itkettää ko niitä selailee. Hyvä kehua varsinkin kun mullahan ei oo mitään tekemistä sen hienon ulkonäön kanssa...

Sisällöstä vastasin sen sijaan tässä numerossa normaalia enemmän, sillä oon kirjottanu tosi monta isoa ja pientäkin juttua tuohon lehteen. Sain joskus vähän palautetta siitä, kun en kirjoittanut yhteen numeroon yhtään isoa juttua ite (pienissä harvemmin on meillä tekijöiden nimiä, kun ne on taustatiimin eli pääasiassa mun käsialaa) vaikka olin muka päätoimittaja. Tietty editoin kaikki jutut ja huh sitä työmäärää, mutta päätin silti, että yritän kirjoittaa enemmän isoja juttuja myös itse. Ja tässäpä niitä on.Espanjassa järjestetyn Conventionin lisäksi reissuteemaa sivuaa tuo meidän loppupään kuvakollaasi, mihin keräsin eri harrastajilta sivupotkukuvia ympäri maailmaa. Idea tähän lähti, kun tajusin että kaikista meidän road trip-reissulaisista on todella monta sivupotkukuvaa hienoissa maisemissa, ja aloin miettiä, että varmasti niitä on muillakin. Harmi kun ne ei näy kauheen hyvin tosta kuvasta, mutta potkuja on ainakin jenkeistä useasta paikkaa, Uudesta-Seelannista, Espanjasta, Ranskasta, Norjasta, Argentiinasta ja Australiasta.

Nyt menee vielä loppuviikko tiukasti lajin parissa, vaikka lehti onkin jo ulkona. Jospa sitä ens viikosta alkaen vois vaikka vähän hengähtääkin, kun joulutaukokin alkaa virallisesti. Nyt kuitenkin takas opettelemaan ruumiinosia koreaksi. :)

Ainiin, ja jos jotakuta kiinnostaa, niin tuo lehti löytyy ainakin Oulun kaupunginkirjaston urheilulehtien joukosta, samoin kuin aikaisemmat numerotkin!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

8. joulukuuta 2011 klo 16.37 , Blogger Anski kirjoitti...

Jess, hyvä me! Tätä viimesintä numeroa oli aikaa työstää kunnolla, ei ollu mulla mittää typeriä koulu- taikka työhidasteita, ni saatiin parempaa jälkeä senkin vuoksi!

 
8. joulukuuta 2011 klo 22.11 , Blogger Inka kirjoitti...

No eipähän oo menny panostus hukkaan, sillä lehti on tosiaan aivan huippuhieno! Ja kehujaki se on saanu, ulkoasu nimenomaan. Tässä vielä ootellaan niitä sisältökehuja, saa nähä jääkö tulematta...

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu