Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Adios Barcelona!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Adios Barcelona!

Aamu alkoi komeahkoilla maisemilla, bongasin jopa tuttuja maamerkkejä!
Koska olin aikaisin liikkeellä, oli mun seurana vaan yks koira ja sen kaveri
Palmuja, jes!
Inka, juurikasvu ja palmu. Sisäinen blondini yrittää tulla esille, ja antaa sen tulla!
Palmujen välistä avautui aikamoiset näkymät. Joko joku on saanu tarpeekseen palmuista?!
Erilaiset näkymät, kurkin pitkään näkyiskö merta mutta olin vissiin väärällä suunnalla
Salakuvasin paikallisia pappoja pelaamassa petankia!
Vanha härkätaisteluareena, nykyään ostoskeskus. Parempi näin päin.
Paluumatkalla hostellille löysin Gaudin ritaripatsaat (ei mitään halua oikeasta nimestä) etin niitä aivan väärästä paikasta!
Jos aivan rehellisiä ollaan, mun mielestä typeriä ovat ne, jotka kulkevat reissuillaan kaupungin sisällä paikasta toiseen jollain muulla kuin jalkapelillä. Typeriä sen vuoksi, että silloin ei nää niitä kaikkein siisteimpiä juttuja ja läydä niitä autenttisimpia kahviloita, saati sitten saa minkäänlaista käsitystä kaupungista! Tietenkin sen jossain New Yorkin kokoisessa kaupungissa ymmärtää, mutta sitä pienemmissä kaupungeissä ei. Tietty jos reissun lähtee katselemaan jotain muuta kuin kaupunkia (esimerkiksi vaikka pubeja tai ravintoloita tai vaikka parkkihalleja), on se aivan ymmärrettävää. Tämän tiukkaakin tiukemman mielipiteen vuoksi mun kengät ovat yleensä aivan rikki reissun jälkeen, samoin pohkeet on aivan jumissa ja jalkapohjat verillä. Eikä koskaan harmita, etten oo ottanu sitä metroa tai onnikkaa jalkapatikan sijaan, ei ikinä! Tietenki joskus vois harkita sitä pyörän vuokraamista, ehkä.

Tänään kuitenki annoin periksi sisäiselle laiskurilleni ja nappasin aamulla metron naapuripysäkiltä (diagonal) kohti Montjuicia (Paral-lel, tuosta väliviivasta sain hyvät naurut kunnes tajusin että ilman sitä se lausuttais aivan väärin). Ootin tätä kovasti, sillä Paral-lelilta ylös vuorelle piti päästä funicularilla, maanpäällisellä menopelillä joka ilmeisesti on samankaltainen kuten esimerkiksi Istanbulissa tai Portugalissa, yksiraiteinen raitiovaunu joka menee suoraan ylämäkeen (korjatkaa jos olen väärässä, tämä käsitys perustuu täydellisesti omiin mielikuviini). No, funicularit oli kiinni ja reitille oli järjestetty vastaava onnikka! Pienen pettymyksen vallassa astelin sitten onnikkaan, mutta silläki päästiin mäen ylle!

Ihastelin siis aamupäivän maisemia. Niin laiska en ollu, että olisin ottanu menopelin takaisin päin, vaan käpyttelin nätisti Graciaan, joku roti sentään. Lyhyen siestan jälkeinen loppupäivä menikin sitten syöden. Kävin vetelemässä nassuuni tortillaa eli munakasta (tonnikalan ja tomaatin kera, nam!) sekä istuskelemassa pikkuruisella aukiolla sijaitsevassa pikkuruisessa baarissa. Ruokakaupan kautta hostellille ja nyt odotellaan aamuherätystä. Huominen päivä menee nätisti reissatessa, sillä olin tosiaan kaukaa viisas ja otin neljän tunnin vaihtovälin, jos norjalainen nyt sattuu myöhästymään. Toivottavasti HKI-Vantaalla toimii sähkö (viimeksi ei tullu pistokkeista mitään!), niin voin katella Gleetä katsomosta!

Ei tänään tämän enempää, Barcelona kuittaa tältä erää!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

30. tammikuuta 2012 klo 21.49 , Blogger Lindsay kirjoitti...

hihii minäpäs tunnistinkin sinut tuosta kuvastasi! :) kiitos kovasti siitä kehonkoostumusmittaus vinkistä! Varattiinkin heti aika testeihin :)

 
30. tammikuuta 2012 klo 22.01 , Blogger Inka kirjoitti...

:) Ole hyvä vaan! Munsta ainakin oli tosi mielenkiintoista tietää, missä mennään. Ja tuosta ei vissiin moni tiijä, joten sana vaan kiertämään!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu