Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Inkan pakkausvinkit

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 20. helmikuuta 2012

Inkan pakkausvinkit

Kuten monesti on varmasti tullut jo selville, ruukaan matkustaa aika paljon pelkillä käsimatkatavaroilla. Sen vuoksi oon oppinut pakkaamaan aika pienesti, ja monesti reissussa huomaan että mulla on melkein aina liian vähän tavaraa. Mutta ei sen väliä, meneepähän ainakin laukku läpi!

Pakatessa tsekkaan ekana laukun painon. Tuo mun samsonite painaa 3,5 kiloa, mikä on siis melkeen puolet esimerkiksi norjalaisen kymppikilon käsimatkatavaran määrästä. 6,5 kiloon pitäis siis saada mahtumaan koko reissun kamat sisältäen vielä kolmisen kiloa elektroniikkaa, tosi hyvät lähtökohdat siis.


Kun tiedetään paljonko kamaa on soveliasta ottaa mukaan, katotaan sää. Luvassa on huomenna ihanaa +4 ja arskaa, eli luultavasti harvinaisen mukava loskakeli. Keskiviikkona on vielä parempaa, sataa vettä tai räntää! Säätietojen perusteella valitaan tärkein eli kengät.
 

Harmiksi mun kenkäpuolelta löytyy pääasiassa nahkakenkiä, joten vaihtoehot on sen verran rajalliset että mulla ei oo muuta mahollisuutta ko pakata mukaan kierrätyskeskuksesta ostetut viis senttiä maksaneet kengät. Ei nuo ehkä oo maailman kauneimmat, mutta kyllä kai niiden tukholmalaisten hipsterien luulis ymmärtävän? Seuraavaksi vaatekaapille!


Messiin mukavimmat maholliset matkustusvaatteet, joilla kehtaa hillua ihmisten ilmoilla supertrendikkäässä Tukholmassa. Check! (Eikä nuo rypyt haittaa, kun mennään reissuun!)


Muille päiville jotain mitä pystyy yhisteleen ekan päivän vaatteisiin. Alaosa pysyy samana, yläosa vaihtuu. Messiin varalta vaihtosukkikset ja tietenki yks pitkähihainen, jos sen talvitakin alla tulee kylymät oltavat.


Vaatteiden lisäksi nesteet litran minigrippiin (huomatkaa miten tuo sisältö on pienentynyt), muut maskikamat omaan kassiinsa, truunörelle läppäri, johto ja kuulokkeet sekä kameran vaihtolinssi ja optimistin aurinkolasit.


Lisäksi olkalaukkuun (joka menee siis tuonne käsimatkatavaralaukkuun norjalaisen yhen laukun politiikan vuoksi) lentoliput, passi, lompakko ja Stieg Larssonin Millennium -trilogian viimeinen osa, joka takaa kunnon Tukholma -fiiliksen!


Kaikki mahtuu laukkuun, laukku kiinni ja paino on alle kymmenen kiloa! Jes.

Nyt kohti Tukholmaa, Adjö!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

21. helmikuuta 2012 klo 22.37 , Blogger rva ruusunen kirjoitti...

Sä oot kyllä niin ihana :D Ja tää postaus oli ihan super hauska.

Ja nyt voin sitten kirppisfriikkinä vähän friikahtaa noille sun kengille, siis IHANAT. Ja miten halvat! Ihan törkeen siisti löytö.

ps. lisää ilosia kuvia susta pliis! :)

 
21. helmikuuta 2012 klo 23.29 , Blogger Inka kirjoitti...

Hohoo, onpa hyvä! Joo Oulun kierrätyskeskuksesta oli ko viimeksi kävin nii kaikki vaatteet ja kengät viis senttiä, ei tullu kallis reissu. :D

Tämä toive huomiodaan! Katotaan mitä kuvaaja sanoo...

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu