Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Litran minigrippipussi tyhjenee

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 31. tammikuuta 2012

Litran minigrippipussi tyhjenee


Kaikkihan tietää, että käsimatkatavarana lentokoneeseen kulkevat nesteet tulee sulloa litran kokoiseen läpinäkyvään uudelleensuljettavaan pussiin. No, minä en ole siitä kovin mielissäni.

Suoraan sanottuna mua kyrsii aina aivan hulluna, kun ennen reissuun lähtöä käsimatkatavaraan tiukasti kuuluva kirkas litran nestepussi on aivan täynnä. Sulkemiseen kuluu aikaa ja reissulta ei voi ostaa mitään kivoja huulirasvatuliaisia. Eniten siellä tilaa vie se hajuvesi (check - ei vie enää!), dödö ja hiuskiinne, kaikesta muusta on oikeastaan olemassa jo pienet putelit. Hiuskiinnettä en nyt aivan jokaiselle reissulle vaivaudu ottamaan mukaan mutta tuo dödö on aika pakkopakkaus joka reissulle. No, eilisen kauppareissun jälkeen ei tartte enää tuskailla täysinäisten minigrippipussien kanssa, ostin nimittäin dödön, joka ei mee nesteestä!

Haha moni teistä mietiskelee varmaan nyt et miten kaikki asiat saa aasinsillalla liitettyä matkailuun, kuten nyt vaikka tämän kividödön. Mutta tuo on niin siisti, ja tosiaan mikä parasta - se menee sen muun ei-nestemäisen matkatavaran joukkoon joten on siis täydellisen asiallista kirjoittaa siitä, vaikka kyseessä onkin vain deodorantti.


Tuon kotimaisen vivisantén dödön kävin hakemassa lifestä, missä se kevensi lompsaa kympin verran. Ei siinä mielessä paha, että tuon pitäisi kestää vuoden ajan. (Ja jos verrataan että S-marketista hintaan 1,30e ostamani deodorantti haisi aivan mummolta, niin tuopa ei haise.) Dödö on hajuton ja alumiiniton, mikä oli aika kova juttu sen jälkeen, kun luin tämän kirjoituksen. Jos välttelen lisäaineita ja muuta roskaa ruuassa, niin sama kai se on koittaa vältellä niitä myös muissa asioissa, kuten kosmetiikassa. Kohta minigrippiin ei mene enää muuta kuin hammastahna ja shampoo, jes!

Ja miksi nähdä näin paljon vaivaa vain sen takia, että käsimatkatavaroilla matkustaminen olisi helpompaa? No sen takia, että 80% mun  matkoista hoituu pelkillä käsimatkatavaroilla, siksi!

Tunnisteet:

4 kommenttia:

1. helmikuuta 2012 klo 9.23 , Blogger rva ruusunen kirjoitti...

Jes, hyvä postaus! Mä oon käyttänyt kividödöjä jo 2007 kesästä, enkä luovu niistä enää ikinä. Eipähän tarvii puuduttaa ja kyllästää ihoa kaikilla kemikaaleilla, kun tarjolla on näinkin luonnollinen tuote. :)

 
1. helmikuuta 2012 klo 10.55 , Blogger Inka kirjoitti...

Jes hyvä hyvä! Huippua kuulla, että oot ollu supertyytyväinen. Kysymys vaan kuuluu, mitä kaikkea sitä vielä voisi päivittää nesteettömään ja luonnonystävälliseen versioon. Täytyy alkaa tutkia!

 
1. helmikuuta 2012 klo 23.04 , Blogger //aNNiKa kirjoitti...

hihii, enpäs ole ajatellut tuota kividödö-vaihtoehtoa. Huippuidea! Pitäisi ehkä muistakin syistä nimenomaan kokeilla tuollaista kivivaihtoehtoa..

 
2. helmikuuta 2012 klo 8.20 , Blogger Inka kirjoitti...

Suosittelen! Mulla meni pari ekaa päivää kun juoksin ympäri kämppää kainalo ojossa huudellen poikaystävälle: "haista mun kainaloa, ei haise miltään!" :D Eli siis toimii todella eikä vaan niin että vahvempi haju peittää ne luonnolliset ei-niin-ihanat aromit.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu