Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Road trip -suunnitelmia

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Road trip -suunnitelmia


Mainitsin jo aiemmin, että suunnitteilla on hiihtolomaviikolla pienimuotoinen road trip Euroopassa. Viimekesän jenkkireissun jälkeen jäin auttamattomasti koukkuun automatkailun helppouteen, ja mun kaltaiselle laiskiaiselle leppoisa reissutyyli passaa! Koska en oo koskaan käyny Hollannissa mutta aina halunnu, oon tosi innoissani siitä että pääsen viimein käymään siellä! Lennot meillä on tosin Belgiaan, mutta näiden pikkuriikkisten maiden ollessa kyseessä sillä ei oo mitään merkitystä.

Vuokrattiin auto reilu viikko sitten eautovuokraamon kautta, sieltä löytyi kaikkein halvin (hertzin sivuilla auton hinta oli noussu yli viiskymppiä päivässä, what!?!). Viideksi päiväksi saatiin auto noin 150 eurolla, mikä on mun mielestä ihan ok hinta. Saa nyt nähdä, mitä lisämaksuja sieltä vielä tulee. En oo vieläkään lähelläkään sitä, että luottaisin autovuokraamojen asiakaspalvelun tasoon, mutta toivotaan että tästä tulis ensimmäinen täysin posiviitinen kokemus!

Ollaan väännetty tuota meidän reissusuunnitelmaa, ja nyt se on päässy aikalailla lopulliseen muotoonsa. Lennetään Brysseliin ja sieltä parin päivän kuluttua otetaan auto alle ja suunnataan Rotterdam-Amsterdam-Düsseldorf ja sieltä päiväksi Luxemburgiin. Huomattiin tosiaan, että  meidän paluulento lähtee kuudelta aamulla joten viimeiselle yölle ei oo ehkä järkevää ottaa mitään majoitusta. Spurkuillaan siis päivä ympäri Luxemburgia välillä autossa torkkuen (jes!) ja sitten yöllä lähetään ajeleen kohti Brysselin lentokenttää ja palautetaan auto sinne.

Ei vitsi, kuus viikkoa reissuun ja saapa nähä mitä siitä tulee. Löytyykö vinkkejä Bryssel/Rotterdam/Amsterdam/Düsseldorf/Luxemburg? Jos joo niin laittakaahan jakoon! Sen tsekkasin jo, että tankkaus kannattaa suorittaa Luxemburgissa, sillä sieltä saa halavinta bensaa..

Tunnisteet:

2 kommenttia:

1. helmikuuta 2012 klo 11.52 , Blogger Enbu kirjoitti...

Hei, eksyin jotenkin sun blogiin ja ihastuin! Oon itekin aivan hulluna matkailuun ja sulla on aivan upeita kuvia ja nyt matkakuumetta on entistä enemmän :)

 
1. helmikuuta 2012 klo 12.15 , Blogger Inka kirjoitti...

Voi kiitos Enbu!! Ihan huippumukava kuulla. :) Aina on lohduttavaa tietää et on muitaki matkailusta "hivenen" innostuneita.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu