Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pikavisiitti Tukholmaan, check!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Pikavisiitti Tukholmaan, check!


Nostin kirjahyllystä yhden kirjan lisää mun matkaopaspinoon, joka pitää sisällään oppaita kevään matkakohteisiin. Mondon Tukholma-opas auttaa vähän fiilistelemään tulevaa matkakohdetta, eikä reissuun ookaan ku pari viikko aikaa! Vaikka Tukholma on suurimmalle osalle suomalaisista tosi tuttu kohde, samaa kaliiberia Tallinnan kans, on se näin pohjoisessa asuvalle ihan yhtä siisti vierailukohde kuin se Tallinna tai vaikkapa Riika. Ootan siis jo tosi mielissään tulevaa reissua, vaikka se onkin vain parin päivän mittainen!

Reissu Tukholmaan helmikuussa on ollu mielessä jo pidemmän aikaa, mutta majoitusasioiden järkkäämiseen meni kauemmin mitä olin ajatellut ja sen takia sain vasta perjantaina ostettua lennot. Älytöntä oli se, että ostin kuun alkupuolella saman kuun loppupuolelle lennot ja sain ne silti melko edullisesti, lennot Oulusta Helsinkiinj a sieltä Tukholmaan ja takaisin kustansivat noin 150 euroa, mikä on tietty vähän enemmän mitä niistä olis parhaimmilla tarjoushinnoilla saada, mutta tällä aikataululla kuitenkin ihan hyvä tarjous mun mielestä. Yllättäen nousen taivaalle taas norjalaisin siivin, sillä niillä tuntuu olevan parhaimmat tarjoukset tällä hetkellä.

Tää alkukevät on siitä parasta, että noita kevään reissuja tulee lyötyä lukkoon aikamoisella tahdilla, ja joskus käy niin ku tällä viikolla että samalla viikolla tulee ostettua useampia lentoja. Nyt on kolme reissua varmistettu, katsotaan, mitä tässä vielä ehtii! Mitä reissuja teillä on tulossa? Ja joko fiilistely ja suunnittelu on alkanu? :D

Tunnisteet:

4 kommenttia:

6. helmikuuta 2012 klo 16.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jep, menossa Singaporen ja Kööpenhaminaan! Tukholmakin kelpais :D

 
6. helmikuuta 2012 klo 21.23 , Blogger Inka kirjoitti...

Aijai, eilen tuli just telkkarista Anthony Bourdainin Singapore-ohjelma ja oli melkosen siistin oloinen paikka, ja varsinkin se ruoka! Ehkä joskus sinne.. Myös Köpis on kyllä jees! :)

 
7. helmikuuta 2012 klo 17.44 , Blogger josku kirjoitti...

heipsan:-)

äsken vasta löysin blogiis ja vähän ajan tsekkailun jälkeen tuli todettua, että matkailuaiheista kamaahan täältä löytyy. itte tarttisin vinkkejä vähän kokeneemmalta matkailijalta. oltais perheen kanssa lähössä hiihtolomalla n. 3 päivän reissuun, eli siis kaupunkilomalle. mutta ei olla keksitty mitään kivaa kohdetta. oisko sulla jotain kivoja vinkkejä? jos on ni jos viittit ja jaksat raahautua mun blogin puolelle kommenttiboxiin jakamaan niitä ♥

http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

 
7. helmikuuta 2012 klo 20.33 , Blogger Inka kirjoitti...

Josku: kiva että löysit blogiini! :) Täytyy miettiä hetki, mikä olis kolmeksi päiväksi hyvä kohde..

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu