Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sisäinen ninjani tahtoo kilpailla

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

lauantai 4. helmikuuta 2012

Sisäinen ninjani tahtoo kilpailla
Jos joku teistä on joskus ihmetelly, mikä on se kummallinen laji mistä höpötän aina välillä ja isken samalla kuvia itestäni valkosessa lakanapuvussa, ei tarvi ihmetellä enää! Nyt nimittäin tarjoutuu aivan fantastinen (:D) mahdollisuus päästä omin silmin toteamaan, millainen laji se Taekwon-Do sitten oikein onkaan, ja onko se sen kaiken hehkutuksen arvoinen.

Meikäläinen painelee nimittäin ensi viikon lauantaina Linnanmaan liikuntahallille (Oulussa) hönkäilemään kovaäänisesti ja suhimaan ilmaa, ottamaan turpaan kavereilta sekä hakkaamaan raajoillani puulautoja palasiksi. Lisäksi paikan päällä pääsee ihastelemaan ennaltasuunniteltua näytösottelua (sisältää arobatiaa, potkuja, lyöntejä ja torjuntoja, vau!) sekä katsomaan niitä hulluja, jotka aikoo laittaa kattotiilen palasiksi pikkuruisilla kämmenillään. Jos kuulosti edes vähän epäilyttävältä, niin tottakai paikan päälle on tultava tätä ihmettelemään!

Homman nimi on siis Taekwon-Don SM-kilpailut, ja vaikka oon puolet elämästäni tätä rakasta ilmaan huitomista harrastanu, en oo kauheesti tuosta kilpailemisesta välittäny. Joskus 15-vuotiaana kun mun koutsi oli supermatsaaja uskaltauduin kehään, hävisin finaalissa kickboxingin jolleki Suomen mestarille ja sen jälkeen aattelin että se riitti.

No ei menny ku yheksän vuotta että pyörsin päätökseni, ja nyt kun SM-kisat järjestetään Oulussa aattelin houkutella kaikki kaverit ja sukulaiset paikalle ja tarjota mahdollisuuden katsella, kun Inka saa selkään. Kyllähän mää tietty tosissani kehään meen, mutta en usko että tällä treenillä päihitetään EM-mitalisteja.

Kisat pidetään siis ensi viikon lauantaina Oulussa Linnanmaan liikuntahallilla. Osallistun ite naisten alle 52 kiloisten otteluun ja naisten 3.Danin liikesarjaan, mutta oon mukana illalla järjestettävässä gaalassa muun muassa murskausnäytöksissä. Karim kisailee kans, ja se on yks niistä kaheleista jotka hakkaa raajojaan tiileen..

Jos alko kiinnostaa, niin kisat alkaa jo aamukymmeneltä, mutta kahden tunnin iltagaala vasta kuudelta. Siinä on meidän upeiden näytösten lisäksi myös näyttävimmät finaalit, eli suosittelen tuota gaalaa lämpimästi! Sisäänpääsy tuonne gaalaan on ilmeisesti 5e paitsi opiskelijat saattaa päästä kahdella eurolla (tästä on nyt vielä epäselvyyttä).

Jos tuutta niin tulukaahan moikkaamaan!

Kuvat on vuoden 2010 Akatemia open -seurakisoista.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

13. helmikuuta 2012 klo 17.01 , Blogger Satu VW kirjoitti...

Tsemppiä kisaan! Kokeilin itsekin taekwondoa yliopistolla kun meillä noita koulun urheiluseuroja Irlannissa riitti, mutta ei oikein iskenyt mulle. Jos olis vaikka saanut musiikkia sinne taustalle niin ehkä sitten... :)

 
13. helmikuuta 2012 klo 20.15 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti! Joo ei ehkä ole ihan kaikkien laji, ja jo erot Taekwon-Don ja taekwondon välillä on melko suuria. Mää kokeilin joskus jotain bodycombatia ja välillä tuntu et musan soidessa puolet niistä liikkeistä oli omasta lajista tuttuja.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu