Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ystävänpäivälahjontaa!!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivälahjontaa!!

Tuijotin tänään kirjahyllyäni pitkään miettien, mistä kirjoista raaskisin luopua. Yhtäkkiä tajusin siellä olevan NELJÄ Thaimaa -opasta, vaikka Thaimaa -lentoja tai edes matkasuunnitelmia on plakkarissa nolla. Mietin olisiko jollakulla teistä tarvetta noille oppaille, ja päätin näin ystävänpäivän kunniaksi laittaa pystyyn Thaimaa -henkisen ystävänpäiväarvonnan.

Arvon alla olevassa kuvassa esiintyvät WSOY:n Kaupunkikirjat -sarjaan kuuluvan Thaimaan rannat ja saaret sekä Mondon Antti Helinin kirjoittaman Thaimaa -oppaan. Tuo Mondon opas on se keskimmäinen versio, vuodelta 2010.


Arvontaan voi osallistua vastaamalla kysymykseen Mikä on sun lemppari matkakohde? kirjoittamalla vastauksen tämän postauksen kommenttilootaan sähköpostiosoitteen kera. Vastausaikaa on tämän viikon perjantaihin 17. helmikuuta klo 18.00 saakka. Toivottavasti onnettaren suosikit osallistuu, sillä mulla on kova hinku päästä noista kirjoista eroon!

Huippua ystävänpäivää!

Ps. Kirjat on lukemattomia, vähän pölyä keränneitä.

Pps. Hei oululaiset, jos teillä on ystävänpäiväsuunnitelmat vielä auki, Oulun Suomi-Amerikka Yhdistys järjestää tänään Ystävänpäiväilottelua Etu-Lyötyn ravintola Perlassa klo 19 alkaen, sinne kaikki!!

3 kommenttia:

14. helmikuuta 2012 klo 21.22 , Anonymous sartsa kirjoitti...

Oi tuo Mondo kirja ois ihana :)

Mun lempparimatkakohde on Nizza ja Ranskan riviera yleensäkin. Siihen ei kyllästy ikinä, käyn siellä varmasti vielä vanhana mummelinakin :)

selisa.korhonen@gmail.com

 
15. helmikuuta 2012 klo 21.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmm.. Wien. Siellä on vaan siistiä, ja hyviä muistoja. :)

Niija oon mipa ja tiiät mun mailiosotteen!

 
16. helmikuuta 2012 klo 18.33 , Blogger Anni kirjoitti...

New York ehdoton ykkönen :) voiko siitä saaha tarpeekseen, ei voi.

ohtosanni@gmail.com

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu