Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Levähdystauko loungessa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 20. helmikuuta 2012

Levähdystauko loungessa

Eero Aarnion pallotuoli!! Pääsin nyt ensimmäistä kertaa elämässäni siihen istumaan ja olin onnellinen, ja siellä humisi.
 Mulla oli parin tunnin koneenvaihto armaalla pääkentällämme Helsinki-Vantaalla, ja päätin ottaa sen ajan hyödyksi ja työskennellä. Tällä kertaa työnkuvaan kuului Finnairin loungeen tutustuminen, mikä kelpasi mulle aivan mainiosti, sillä en oo ikinä koskaan aikaisemmin elämässäni käyny loungeissa.Lisäksi mulla oli aika vahvat mielikuvat siitä että siellä hengaa vaan hikisiä pukuäijiä litkimässä ilimasta viinaa, ja eipä se siitä todellisuudesta kauas heittäny. Epäilin, että teitä kiinnostaa miltä loungessa näyttää ja julkaisen osan noista kuvista myös täällä, jotta saatte jonkunlaisen käsityksen, kannattaako sitä Finnairin kulta -tai platina-asiakkuutta sitten hankkia, jotta sisäänpääsy yhtiön loungeen mahdollistuisi. Nauttikaa!


Sapuskaa irtosi kanakeiton, vesitazzan ja pepsin verran
Kaikkein eniten loungelta odotin sitä ruokapuolta. En minä niin niistä pehmeistä nojatuolista tai sohvista välitä, kunhan tarjolla on herkkuja! No ei ollu. Ruokaa oli, salaattia, keitto (hyvää kana-kasviskeittoa), leipää, omppua ja mandariinia. Ja juomaa sitäki enemmän. Tein vahingossa tazzan veteen kun maitoa ei osunu silmiin, ja meinas märy päästä kun maistoin. Suosittelen unohtamaan vesitazzan, maistuu aivan lämpimältä sokerivedeltä.
Kännykän piti latautua kun sen laitto tuohon, mulla ei toiminu. :(


Mun mielestä oli huippua, että tuohon loungeen oli panostettu hankkimalla asioita, jotka edusti suomalaista designia, mikä on tietysti tärkeää aina mutta erityisesti näin WDC -vuonna. Muuten loungessa oli tosi kiva käyä, vähän vaihtelua siihen päämäärättömään kentällä käveleskelyyn.

Mulla on tarkoituksena käydä tämän vuoden aikana läpi kaikki HKI-Vantaan lounget, tai ainaki ne mihin me päästään vieraileen, ja enköhän kirjoittele niistä myös täällä bloginkin puolella. Mulla ei oo mitään kanta-asiakaskortteja tai kymmeniä tuhansia pisteitä, että pääsisin muuten vaan noissa käymään, joten mahtavaa, että edes työn puolesta.

Ootteko te käyneet loungeissa, ja kiinnostaako tämmöset kurkistukset loungeihin?

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

21. helmikuuta 2012 klo 10.18 , Blogger Laura kirjoitti...

Näin täytenä matkustamattomana on kyllä siltikin mielenkiintoista nähä tommosiakin juttuja. Vähänkö fiini mesta! :o

 
21. helmikuuta 2012 klo 11.16 , Blogger Riikka kirjoitti...

Mä oonkin aina miettinyt millasta noissa loungeissa on :) Eli tämä oli kiva postaus! Tällä matkustusbudjetilla on turha edes haaveilla että tuonne pääsisi.. Varsinkin kun useimmiten lennän jollain muulla kun Finnairilla eikä muutenkaan ole mitään kanta-asiakaskortteja tms.

 
21. helmikuuta 2012 klo 21.46 , Blogger Inka kirjoitti...

Laura: Hyvä! Tuo oli kyllä ihan överi. Ja onhan sulla tulosa se jenkkien road trip!!!

Riikka: Joo määki monesti lentokentällä pitkillä vaihtoilla miettiny et voiko pääsis loungeen, mimmostahan sielä on. No nyt tietää ainaki vähän! (Ja takasi ei mullakaan oo näittä budjeteilla asiaa.)

 
22. helmikuuta 2012 klo 19.46 , Anonymous sartsa kirjoitti...

Vau kiitti ekslusiivisesta postauksesta :)
Muistaakseni loungeen voi päästä myös joillakin muillakin korteilla. Jossain vanhassa Mondo-lehdessä oli semmonen juttu, jossa oli vaikka mitä vinkkejä miten päästä loungeihin.

 
23. helmikuuta 2012 klo 11.06 , Blogger Inka kirjoitti...

sartsa: Hmm, pitänee kaivaa Mondo esille, sillä alko vähän vaivata.. Tonne Finskin loungeen olivat aika tiukkana et muuten ei pääse paitsi korteilla tai pisteillä, mut pitää alkaa tutkia miten noihin muihin HKI-Vantaan loungeihin pääsis. Ilmeisesti ainaki joillain platinaluottokorteilla, mutta luulis olevan joku keino että ihan tavallisetki ihmiset pääsis loungeileen. Täytyy selvittää!

 
23. helmikuuta 2012 klo 16.17 , Blogger Satu VW kirjoitti...

Oli tosi hauska postaus, Intiassa maan sisäisillä lennoilla kollega järjesti meidät aina loungeen, mutta muualla lounget on jääneet näkemättä. Niistä olen aina välillä haaveillut metsästäessäni tyhjää tuolia esim. Oslon kentällä, mutta ei tosiaan budjetti oikein taitu loungen pääsymaksuihin tai sitten ei ole sitä oikeaa kultaista korttia. :) Saanko muuten kysäistä mitä teet työksesi?

 
23. helmikuuta 2012 klo 16.38 , Anonymous sartsa kirjoitti...

Se Mondon juttu tai no semmonen pieni jutuntynkä löytyy numerosta 7/2010 sivulta 26. Luin sitä ihan vasta niin tuli mieleen :)

 
23. helmikuuta 2012 klo 21.13 , Blogger Inka kirjoitti...

Satu VW: Semmoinen kultainen kortti olisi kyllä kova sana, ehkä sitten joskus tulevaisuudessa. Oon toimittaja, ja tällä hetkellä työskentelen pääasiassa matkailujournalismin parissa. :)

sartsa: Kiitti tarkennuksesta! Kaivoinkin sen lehen heti ja pitänee alkaa hahmottaa mahdollisuuksia tuommosten superkorttien hankintaan.

 
24. helmikuuta 2012 klo 8.51 , Anonymous Tiina, Pmk kirjoitti...

Yhen kerran eläissäni oon lentäny, mutta kiinnostavaa silti. Ja aika tyylikästä! Veikkaisin että minusta parasta olis nuo nojatuolit ja varsinki rahit :)

 
24. helmikuuta 2012 klo 10.15 , Blogger Inka kirjoitti...

Tiina ne oliki aika upottavia!! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu