Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

VR toi pelastuksen

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 27. helmikuuta 2012

VR toi pelastuksen


Vanha kaverini VR on saanut multa niin useaan otteeseen tiukkaa palautetta törkeän kalliista lipun hinnoista, että nyt täytyy vähän kehaista. Hiihtoloma alkaa jo TÄLLÄ VIIKOLLA (ei sillä että mulla mitään lomaa olis), ja kymppiviikon reissu lähestyy melkoista vauhtia. Hankittiin lennot Helsingistä, sillä lomaviikolla on turha haaveillakaan mistään kotimaan sisäisistä lennoista, vaikka varattiinkin lennot jo kuukausia sitten. Päätettiin siis lentämisen sijaan mennä autolla, sillä se tulisi bensoineen ja parkkimaksuineenkin edullisemmaksi kuin maksaa VR:lle aikuisen hinta.

No sitten tuli viime viikko ja tekstiviesti, josta kävi ilmi että auto, jolla oltiin suunniteltu huristelevamme Helsinkiin onkin rikki. Pikkuruisessa paniikissa käytiin läpi kaikki mahdollisuudet siirtoautosta kimppakyyteihin kunnes sain muistutuksen Kalevassa näkyneestä VR:n mainoksesta. Olin toki sen itsekin nähnyt, mutta ajattelin että ne tuskin on mitään oikeasti halpoja matkoja. Miten sitten kävi, epätoivon hetkilla klikkasin itseni valtion rautateiden sivuille vaan huomatakseni, että muutamalle lähdölle päivässä saa todellakin ne alennusliput.

Kymmentä minuuttia myöhemmin ongelma oli ratkaistu, ja kävin äsken hakemassa ihan konkreettiset liputkin rautatieasemalta. Antaa nyt lauantain tulla, me ollaan valmiina! Paitsi tietenkin vois kohta alkaa harkita pakkaamisen aloittamista...

VR:llä siis edullisia junalippuja, esimerkiksi Oulu-Helsinki 29e. Matkoja voi varata tuohon hintaan ensi maanantaihin saakka! Ihan hyvä junayhtiönkin herätä tähän lentoyhtiöiden kansoittamaan hintakilpailuun, jes! Ja omatunto kiittää (ja tietty se luonto kans).

Tunnisteet:

2 kommenttia:

27. helmikuuta 2012 klo 19.13 , Blogger Riikka kirjoitti...

Mä olin ihan fiiliksissä kun näin noi tarjoukset! Ihanaa että VR:kin myy välillä lippuja normaalia halvemmalla, toivottavasti hyviä alennuksia tulee jatkossakin.. Itse saan opiskelijahintaisen lipun, joka on esim. Turku-Hki välillä ihan kohtuullinen, mutta poikakaveri aina kiroaa miten kallis se normaalihintainen lippu on.. Samalla hinnalla lentäisi melkeen Lontooseen ryanairilla.

 
27. helmikuuta 2012 klo 20.46 , Blogger Inka kirjoitti...

Älä muuta sano! On aivan naurettavaa joutua maksamaan kotimaan junalipusta jopa enemmän kuin lennoista Eurooppaan, mutta toivotaan että nämä tarjoukset on tulleet jäädäkseen! Vaikka lentäminen onkin nopeampaa, matkustaisin mielummin kuitenkin junalla, ihan vaan omantunnon vuoksi..

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu