Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tukholma

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 21. helmikuuta 2012

Tukholma

Tältä näytti Tukholmassa tänään. Aamulla sato vettä, mutta hetken päästä aurinko paisto jo niin kirkasti että niitä matkalaukun pohjalle jääneitä aurinkolaseja olis hyvinki kaivannu. No, ehkä ens kerralla. Olin liikkeessä aamuysistä iltakahdeksaan, joten ei liene mikään ihme, että tuo oikean jalan pohje hivenen kramppaa. Kävelin loppupäivästä niin, etten taivuttanu jalkaa ollenkaan - harvinaisen tyylikkäästi siis täällä trendi-Tukholmassa.

Klonkkuilun lisäksi päivä piti sisällään aivan loistavia paikkoja (niistä myöhemmin lisää muualla), tiesonnalla södermalmin ja norrmalmin välillä kulkemista ja vatsanväänteitä kaikista niistä ihanista herkuista mitä päivän aikana napaani ahdoin.

Nyt oon aivan poikki - fin. Alakerran baarissa on hullut synttäripileet ja sen takia kaikki vieraat on siirretty niihin huoneisiin, missä on ikkuna sisäpihalle. Muiden mukana minäkin vaihdoin huonetta, sain tämmöisen mummolan salonkia muistuttavan jäätävän kokoisen lukaalihuoneen, josta puuttuu vaan vessa. Mutta eiköhän tällä pärjätä!

Ps. Note to self: ei kannata lukea murhatrilleriä, joka sijoittuu samaan kaupunkiin minne on matkustamassa yksin. Oli hivenen huonosti nukuttu yö..

Tunnisteet:

2 kommenttia:

22. helmikuuta 2012 klo 23.02 , Blogger rva ruusunen kirjoitti...

trendi-Tukholmassa, repesin :D Ihania kuvia ja kiva kuulla, että kelit paranivat!

Ja hei, mulla olis sulle tällainen:
http://www.rantapallo.fi/kaukokaipuu/2012/02/22/viisi-pienta-ja-parayttavaa-blogia/

:)

 
23. helmikuuta 2012 klo 11.16 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti, ja kiitti, ja niin, kiitti! Tosi kiva!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu