Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kevyt kotimatka ja tuliaisia

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kevyt kotimatka ja tuliaisia

Kotona taas! Kävi taas yllättämään, miten me osataankin aina valita niitä maailman raskaimpia paluumatkoja. Viime vuonna palattiin sekä Lontoosta, Libanonista että Espanjasta vuorokauden verran, ja vaikka nyt tän hiihtolomareissun pitiki sisältää lentely muulla kuin halpalentoyhtiöllä, oli paluumatka melkoisen raskas.

Meillä lähti lento paluulento Brysselistä lauantaina klo 6.05 aamulla, eli lentokentällä piti olla paria tuntia aikaisemmin. Se tarkoitti sitä, että majapaikasta olis pitäny lähtä noin kolmen aikaan aamulla, ja me fiksuina päätettiin olla ottamatta majoitusta kyseiselle yölle, kun ei siellä tulis muuta kuin hetki pyörähdettyä. Lähettiin siis perjantaiaamuna Düsseldorfista autolla Kölnin kautta kohti Luxemburgia, vietettiin tien päällä ja eri kaupungeissa päivä ja oltiin puolen tunnin ajomatkan päässä Brysselin lentokentästä joskus ysin pintaan illalla. Nukuttiin johonkin kahteen (tai siis minä nukuin) ja rossailtiin kohti lentokenttää.

Palautettiin auto kentälle, pakattiin laukut viimeisen päälle, vaihoin vielä hikiset matkustusvaatteet toisiin ja oltiin valmiina lähtöselvitykseen joskus puoli neljältä. Kuuden pintaan lähti lento Brysselistä Amsterdamiin (tämän välin lentäminen paljastui yhtä järkeväksi kuin olis lentäny Helsingistä Tampereelle..) ja puoli kymmeneltä sitten Amsterdamista Helsinkiin. Armaassa pääkaupungissamme oltiin yhden maissa ja juna Ouluun lähti puoli seitsemältä (pientä myöhästymisvaraa näköjään) ja kotona oltiin joskus yhdeltä yöllä. Reissun päällä siis ilman majoitusta parisen vuorokautta, hienosti meni taas!

Illalla suihkun jälkeen tyhjensin nopeasti vähän matkalaukkuja, ettei tälle päivälle jäis niin paljon hommaa. Reissussa en juuri mitään shoppaillut, ja kun Düsseldorfilaisen Lidlin pähkinähyllyillä tajuttiin pähkinöiden maksavan vaan murto-osan siitä, mitä Suomessa, saatettiin vähän innostua...


Niin, ostettiin sitten Saksasta muutama kilo manteleita ja hasselpähkinöitä aivan sen takia, että ne oli tolkuttoman edullisia ja matkalaukussa sattui olemaan tilaa. Samasta syystä Karim nappas mukaansa kymmenisen suklaalevyä (81%). Ollaan joko äärimmäisen typeriä tai tolkuttoman viisaita, en tiiä kumpia mutta onpahan ainakin pähkinöitä! Ja ennen ko alatte ihmetellä, niin sanon että nuo varmaan menee parissa kuukaudessa.

Kuvassa näkyvät muut herkut on aikalailla tuliaisia, sillä mikä onkaan kivempaa ku saada tuliaisiksi kohdemaan herkkuja? Tällä kertaa saksasta Haribon karsuja, Hollannista stroopwaffelseja ja Belgiasta tietenkin suklaata. Luxemburgista oli järkevää ostaa vain tupakkaa, alkoholia ja polttoainetta joten sieltä tuliaiset jäi melko vähiin.

Palaillaan myöhemmin reissukertomusten ja -kuvien kera!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu