Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tatskattuja miehiä ja herkkujäätelöä

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 9. lokakuuta 2012

Tatskattuja miehiä ja herkkujäätelöä
Brighton on mun mielestä aivan mahtava kaupunki. Siellä kun ei koskaan tiedä, mitä seuraavaksi tulee vastaan. Oltiin esimerkiksi jäätelöbaarissa nautiskelemassa paikan päällä valmistettuja herkkujäätelöitä, kun vähän naureskellen kateltiin ikkunasta ohi kulkevaa skottiruutuisiin pöksyihin sonnustautunutta keski-ikäistä miekkosta. Ensin näytti että sillä oli päällä värikäs paita, mutta antaumuksellisempi tarkastelu osoitti, että todellisuudessa kaverin koko yläkroppa käsiä myöten oli täynnä tatskoja. Siitä tuli jotenkin semmoinen fiilis, että näin käy vain Brightonissa.

Muita ihania juttuja oli peribrittiläiset roskikset ja postilaatikot, nuo supersuloiset värikkäät talot ja kapeat kadut. Tiistai-iltana rautatieasemalta hotellille käpytellessämme ihmeteltiin kun jouluvaloja ripustettiin kadun ylle, seuraavana päivänä ne sitten keikku siellä komeasti. Lokakuun alussa! Älytöntä.

Tämän enempää ei juuri Brightonin kaduilla ehitty käpytellä, sillä kuten jo aikaisemmin kerroin, aikataulu oli melko tiukka ja vapaahetket meni syödessä ja vähän hengitystä tasatessa. Vaikka en kilpaillutkaan ite, oli noiden 10-12 tuntisten valokuvauspäivien jälkeen meleko nuutunut olo.

Mutta vaikka tuo Brighton ei mikään valtavan suuri kaupunki olekaan, ei tuo neljäs kerta vielä kyllästyttänyt. Jäätelöbaari oli muuten Scoop & Crumb, suosittelen.

Tunnisteet:

4 kommenttia:

10. lokakuuta 2012 klo 10.43 , Blogger Ulla kirjoitti...

Aivan ihana postaus Inka! Brightonin tunnelma välittyi kauniisti tänne työhuoneeseeni. Päivän piristys! <3

 
10. lokakuuta 2012 klo 13.36 , Blogger Inka kirjoitti...

Jee kiva kuulla! :)

 
11. lokakuuta 2012 klo 9.09 , Blogger Nella kirjoitti...

Määki tykkään tästä postauksesta hurjasti ja kuvat on tosi jees! :) Mun täytyy ottaa kyllä nää mestat jossain vaiheessa haltuun kans.

 
11. lokakuuta 2012 klo 14.24 , Blogger Inka kirjoitti...

Kannattaa, Brighton on ihana!!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu