Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Zombit kävelyllä

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

lauantai 29. syyskuuta 2012

Zombit kävelyllä


Tunti sitten Rotuaari täytty zombeista, ja tällä hetkellä ne tepastelevat pitkin Oulua. Vilkaistiin niitä vaan hetken, sitten paettiin turvallisesti neljän seinän sisälle. Liikkeellä oli ihan hirviä määrä zombeja, ja noiden elävien kuolleiden joukossa oli paitsi nuoria, myös ihan pikkuruisia lapsia. Suurin osa vaikeroi kovaan ääneen, osalla oli pakkoliikkeillä, tosilla ei toiminu nivelet ja jotkut näyttivät melko murhanhimoisilta.

Oulussa järjestetään vuosittain mahtavia tapahtumia, joista tämä oli yks meleko hyvä esimerkki. Zombie Walkin lisäksi näihin vähän erikoisiin mahtitapahtumiin kuuluu myös ilimakitaransoiton MM-kisat. Mielummin nämä entä jotain kulturelleja pikkurilli pystyssä -henkisiä tapahtumia.

En tosin kyllä uskalla mennä ulos ennää tännään. Oliko muut kattomassa?

Tunnisteet:

2 kommenttia:

30. syyskuuta 2012 klo 22.03 , Anonymous Tarja kirjoitti...

Satuttiin viime vuonna ihan sattumalta kaupungille lasten kanssa, kun noita zombeja oli liikenteessä. Lapset oli kauhuissaan. Onneksi oltiin juuri auton kohdalla, niin eikun ipanat autoon ja kaasu pohjaan. Kieltämättä itselläkin vähän kammotti. En kyllä tiennyt, että oli ihan tämmöinen jokavuotinen perinne. Eilenkin oltiin kaupungilla, mutta onneksi vissiin niin aikaisin, että ehittiin alta pois ennen näitä :)

 
1. lokakuuta 2012 klo 6.38 , Blogger Inka kirjoitti...

Voi ei! Varmaan ovat kyllä lapset melko kauhuissaan, sen verran pelottavan näkösiä oli nuo zombit että meinas ittiäki vähän hirvittää. Onneksi sielä oli kans lapsizomeja nii ei ollu niin paha! Eli tässäki sovellettiin sitä mun reissussa creepyillä alueilla hyväksi havaitsemaa "jos täällä on lapsia, ei voi olla vaarallista" -ajattelua. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu