Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tuliaisia

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Tuliaisia
Jos jokin on varmaa niin se, että ostan melkolailla jokaiselta reissulta tuliaisia. Vaikka niitä reissuja alkaa olla jo useampi vuodessa, niin melkein kaikilta sitä tulee ostettua jotain ainakin isälle, siskolle, veljellle ja tietty myös Karimille, jos se ei ole mukana reissun päällä. Pietarissa käydessäni ei tarvinnut juuri miettiä mitä sisaruksilleni tuon tuliaisiksi, sillä siisteimmät Pietarin -tuliaiset löytyy armeijakaupoista, se tuli todettua jo edellisellä visiistillä kaupunkiin.

Siispä paineltiin pelottaviin kellarikauppoihin. Ensin vähän eksyttiin eikä meinattu löytää koko puljua, mutta seuraavana päivänä onnisti. Käytiin Military Shop -nimisessä kaupassa joka sijaitsee sisäpihalla osoitteessa Sadovaya Ulitsa 26. Kaupassa oli paitsi noita kunniamerkkejä ja solmioneuloja, myös kenkiä, puukkoja, takkeja ja vaikka mitä armeijasälää. Asiakkaina oli meidän lisäksi myös ihka oikeita kadetteja, jotka valitsivat tarkoin ne oikeat merkit asuihinsa. Ilmeisesti nuo kaupat toimii Venäjän armeijan virallisina putiikkeina, sillä niitä on ainakin Pietarissa tosi monta ja siellä vierailee niin paljon noita lomapukuisia armeijamiehiä.

Siitä olenkin vetänyt johtopäätöksen, että nuo mun haalimat merkit ovat oikeasti Venäjän armeijan alaisten jaostojen todellisia merkkejä ja tunnuksia, vaikka aika uskomattomalta tuntuu, että ne oikeasti kanniskelevat delfiinien kuvia ja Batmanin merkkiä. Tuo delfiinimerkki on jo parin vuoden takaa, ja oon kanniskellut sitä rintapielessäni ylpeänä, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Harvasta kaupungista oon onnistunu löytämään noin makeita ja mieleenpainuvia tuliaisia.. Ja sen autenttisuuden puolesta puhuu myös hinta, sillä nuo merkit maksavat jotain kahden euron pintaan.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu