Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hurjasti numeroita sisältävä haaste

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 22. tammikuuta 2013

Hurjasti numeroita sisältävä haaste

Sain Nannilta haasteen, joka kuuluu seuraavasti:

1. Kiitä haasteen antajaa
2. Jaa haaste kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoita näille kahdeksalle haasteesta
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

1. Kiitos Nanni! Tämä piristi messujen jälkeisen kooman keskellä. :)
2. Koska edelliset päivät ovat menneet fiilistellessä maailmaa melkoisen Helsinki -keskeisissä tunnelmissa, ajattelin kokeilla, josko tuntisin kahdeksan oululaista bloggaajaa joille voisin tämän haasteen heittää, ihan vaan, koska Oulu on niin ihana kaupunki! Kokeillaan: Laura, Lindsay, Salla, Sansu, Ulla (menee entisestä oululaisesta!). Äh, sitten loppuu! Otetaan avuksi muita huippuja bloggaajia: Pingviinimatkojen Milla, Kaukokaipuun Nella ja Lenkkareissa -blogin Ninni. Osa näytti olevan samoja kuin mitä Nanni haastoi, mutta minkäs sille mahtaa! :)
3. Will do!
4. Ja sitten siihen varsinaiseen osuuteen, tässäpä tulee:

1. Aloitetaan sillä kaikkein mielenkiintoisimmalla: mulla ei ole korvareikiä. Siinä missä luokkakavereiden korvissa killutteli koruja jo ykösluokalla, ei meikämimmi ole uskaltautunut laittamaan reikiä korviin. Paitsi on mulla toki yläasteella otettu rustokorvis, mutta sitä en ole käyttänyt vuosiin. Perinteisiä reijitettyjä korvalehtiä mulla ei ole, ja käytänkin aina ruuvattavia korviksia tai klipsejä.2. Tykkään käyttää jalkoja niissä helpoissa arkisissa puuhissa, missä yleensä käytän käsiä. Näitä on esimerkiksi valokatkaisijan napsauttaminen päälle tai pois ja ovien availu. Tää homma kehittää kivasti jalkojen koordinaatiokykyä ja pääsen sitten lesottamaan reeneissä että kyllä jalaka nousee. En siis missään nimessä joka kerta käytä jalkoja, vaan esimerkiksi silloin kun on kädet täynnä. Mielummin nostan koipea ja ennen kuin lasken kantamukset alas.

3. Rakastuin kaks viikkoa sitten maapähkinävoihin ja tuntuu että voisin elää pelkästään sillä. Oon raahannu selkä vääränä kilon maapähkinäpakkauksia kotiin, ja blenderi tekaisee maapähkinävoita noin joka toinen ilta. Nams mitä herkkua!

4. Teen tosi paljon käsitöitä, ja mulla on tälläkin hetkellä useampi DIY -projekti kesken. Ainoa onglema siinä on se, että oon ihan tajuttoman itsekriittinen ja esimerkiksi mun kudelmat ei kauaa kestä, kun puran niitä aina vähän väliä. Teen siis hurjasti turhaa työtä, kun puran kaikki joka tapauksessa vähän ajan päästä.5. Haluaisin muuttaa Lontooseen, New Yorkiin, Tukholmaan, Berliiniin, Beirutiin ja Madridiin. Kuhunkin vähintään puoleksi vuodeksi, reenailla niissä mestoissa kieltä ja sitten vasta vakiintua ja ostaa asunnon Suomesta (tai jostain edellä mainituista paikoista).

6. En kuuntele radiota juuri koskaan, ja sen takia missaankin lähes aina kaikki hittibiisit. Esimerkiksi tänään löysin Adelen Someone Like You -kappaleen ja oonki luukuttanu sitä repeatilla viimeiset puoli tuntia.7. En oikein osaa elää hetkessä, vaan huomaan suunnittelevani alituiseen jotain tulevaa. Oonkin yrittänyt opetella vähän enemmän pysähtymään ja nauttimaan siitä mitä mulla on just sillä hetkellä, ja vaikka oonki hommassa vasta lapsenkengissä, oon edistyny hurjasti kun vertaa esimerkiksi parin vuoden takaiseen.

8. Nyt kun edessä on tilanne, että joudun mahdollisesti muuttamaan pois Oulusta, oon huomannu miten paljon tykkäänkään tästä kaupungista! Vaikka Oulu onkin tosi pieni kaupunki, on se mun mielestä sopivan kokoinen ja tietty hienoa on myös se, että täältä pääsee pois hirveän helposti! Munsta on aivan huippua käydä kaupungilla, kun melkein joka kerta näkee jonkun tutun.
Kuvitin tämän postauksen parin vuoden takaisen Libanonin reissun kuvilla. Melekeen vois jo käyä siellä kohta taas!

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

22. tammikuuta 2013 klo 18.00 , Blogger Lindsay kirjoitti...

Minne oot mahdollisesti muuttamassa?! :)

 
22. tammikuuta 2013 klo 18.12 , Blogger Ulla kirjoitti...

En kestä miten siisti tyyppi sää oot, Inka! Tuo kohta viis on sellasta viisautta, että kolisee! :) Kaikki kohdat oli mielenkiintoisia ja kaiken kaikkiaan tosi laadukas postaus mun makuun. Tästä blogista tulee koko ajan vaan mielenkiintosempi ja parempi - entisestään! :) Ihania kuvia, niissäkin oot mun idoli!

T. Archie Gone Lebanon ja Inka -fani :)

Ps. kiitos haasteesta, tartun siihen kyllä!

 
22. tammikuuta 2013 klo 20.45 , Blogger Pingviinimatkalaiset kirjoitti...

Mulle käy just tasan samoin uusien biisien kanssa :D Kiitos haasteesta, se on otettu vastaan! -Milla

 
22. tammikuuta 2013 klo 21.01 , Anonymous Nella kirjoitti...

Ihana postaus, voi että! Ja komppaan Ullaa, oon ihan nalkissa sun postauksiin. Jes <3 Ja haaste vastaanotettu, taidan naputella sen asap valmiiksi! :)

 
22. tammikuuta 2013 klo 21.49 , Blogger Inka kirjoitti...

No Helsinkiinpä tietty.. Mulla on siellä jo toimisto odottamassa, mutta toivon että Karim saa käytyä koulunsa loppuun (valmistunee ensi jouluna), ennen kuin lähtö tulee. Peukut pystyyn!

 
22. tammikuuta 2013 klo 21.49 , Blogger Inka kirjoitti...

Voi Ulla! Kiitos noista ihanista sanoista! <3 Tää oli just tämmönen mistä aattelin että ei varmaan kiinnosta ketään niin oon ihan ihmeissäni näistä kommenteista!

 
22. tammikuuta 2013 klo 21.50 , Blogger Inka kirjoitti...

Jes, mahtavaa että on muitakin musajuntteja! :D

 
22. tammikuuta 2013 klo 21.50 , Blogger Inka kirjoitti...

Jee, käyn heti lurkkiin! :) Ja ihanaa että kelepaa!

 
23. tammikuuta 2013 klo 15.23 , Blogger Nonna kirjoitti...

Oli kiva lukea tätä postausta. Ja ihania kuvia.

 
24. tammikuuta 2013 klo 8.34 , Blogger Inka kirjoitti...

Jee, kiva kuulla! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu