Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oulu pitää tiukasti kiinni omistaan...

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 17. tammikuuta 2013

Oulu pitää tiukasti kiinni omistaan...

...sillä mulla oli melko suuria vaikeuksia päästä tänään Helsinkiin. Lennon olis pitäny lähteä 19:10, mutta olikin ensin kaks tuntia myöhässä. Sitten toiset kaks tuntia. Lopulta lähettiin liikkeelle joskus iltayhdentoista maissa, mitä ennen istuskeltiin koneessa vajaat puolisen tuntia (tai meikämimmi makasi, kun oli penkkirivi tyhjä). En joutunu onneksi odotteleen itekseni, sillä matkamessuille oli menossa muitakin, muun muassa Susanna meidän koulusta! Odotusaika meni siivillä ja Airpro sponssasi meille vielä sapuskatkin, tosin Susanna sai santsin, sillä sen lennon piti lähteä jo kolmen maissa mutta lähtikin vasta puoli kymmeneltä, ja tuolla odotusajalla sai sitten sapuskaa 25 euron edestä!


No, onneksi mulla oli uus lelu aka Lumia 820 mitä totuttelin käyttämään lentokentällä odotellessani. Ilo loppui lyhyeen samalla kun akku loppui, mutta toistaiseksi oon hyvin tyytyväinen valintaani. Vielä kun mahtuis taskuun! Tätä ennen mulla ei oo ollu kännykkää mikä on yhteydessä internetiin, joten tässä avautui aivan uus maailma!

Mutta nyt hotellin pehmoisten lakanoiden väliin ja hotelliaamiaisen kautta sitten huomenna (tai no, tänään) matkamessuille!

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu