Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Matkamessuille?

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Matkamessuille?Ens viikolla pärähtää taas käyntiin matkamessut, kuinka moni on menossa? Minä ainaki, sillä oon siellä taas töissä! Viimeiset pari vuotta on menny vaan messuturistina kierrellessä, ja ekaa kertaa olin töissä messuilla ollessani Mondossa harjoittelussa kolme vuotta sitten. Nyt meikäläiset löytää messujen ajan Rantapallon messualueelta, tosin Pallontallaajien edustajana. Eli jos satutte messuille, tulukaahan moikkaamaan Bloogers' Loungeen 7-siipeen! Olis mahtava nähä teitä lukijoita ja muita kanssabloggaajia viimein livenäkin. :)

Ja jos ei oo omaa messulippua vielä kätösissä, niin käykäähän osallistumassa johonkin messulippuarvontaan! Niitä on meneillään ainakin Pallontallaajien facebook -sivuilla, Kaukokaipuu -blogissa ja Mondon facebook -sivuilla. Ja taatusti monessa muussakin paikassa, mutta ekana bongasin nuo.

Nähään toivottavasti matkamessuilla ens viikolla!

Tunnisteet:

8 kommenttia:

9. tammikuuta 2013 klo 14.15 , Blogger Pingviinimatkalaiset kirjoitti...

Torstaina on vakaa aikomus tulla pyörähtämään, sillä loput viikonlopusta meneekin reissussa (kaikki kiva tapahtuu aina samaan aikaan..). Eli nykäistään puolin ja toisin hihasta :) -Milla

 
9. tammikuuta 2013 klo 21.47 , Blogger Inka kirjoitti...

Jee, huippu juttu! :) Huippua myös että kuitenkin pääsette paikalla jännittämään matkailupalkinnon tulosten julkistusta!

 
9. tammikuuta 2013 klo 23.22 , Blogger Ulla kirjoitti...

Mää oon tulossa sunnuntaina, oothan sielä sillon?? Etin sut niiiiin käsiini koska meidän niin pitää vihdoin päästä edes hetki näkemään livenäki :D Mää oon kans töissä Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton standillä mutta koitetaanpa kuitenki törmätä jossain välissä!

 
10. tammikuuta 2013 klo 8.21 , Blogger Inka kirjoitti...

JOO! En oo sunnuntaina koko päivää mut varmaan pari tuntia kerkeän olla, joten ehdottomasti pitää nähdä, en edes muista millon ollaan viimeksi nähty oikeasti livenä. Jee! :)

Aa paitsi en kyllä toisaalta tiiä kestänkö nähä sun reissurusketusta.. :D

 
10. tammikuuta 2013 klo 10.15 , Blogger Nella kirjoitti...

Jee, nään sut vihdoin! Ihan parhautta, en malta odottaa. :D Matkamessut menee sivu suun kun venaan vaan kaunokaisen näkemistä.

 
10. tammikuuta 2013 klo 11.07 , Blogger Inka kirjoitti...

Ha ha! :D Mää oon kyllä tosi innoissani kans, ihan mahtavaa nähä viimein!

 
14. tammikuuta 2013 klo 17.45 , Blogger Ulla kirjoitti...

Heheh, se (rusketus) tuntuu häipyvän silmissä täällä talvessa :/ eli ei varmaan ole jäljellä sunnuntaina enää mitään. Sain tänään tietää et mun vuoro kestää klo 10-14.

 
14. tammikuuta 2013 klo 20.59 , Blogger Inka kirjoitti...

Okei! Mää lähen varmaan joskus kahen aikaan kohti lentokenttää mut katotaan miten tiukka aikataulu mulla on, se selviää torstaina. Eiköhän me ehitä kutienki vähän nähä että voit kertua sun reissusta. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu