Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syyskuinen karnevaali

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 8. tammikuuta 2013

Syyskuinen karnevaaliKoska mitään tuoreita reissukuvia mulla ei ole, mennään näin fiilistelymielessä vanhoilla. Osa näistä on näkyny blogissa jo kertaalleen vuonna 2010, mutta koska silloin kuvakoko oli vielä niin säälittävän pieni, eivät kuvissa näkyvät kymmenet yksityiskohdat saaneet arvoistaan huomiota, joten ajattelin vetää uusintakierroksen tämän pimeän tammikuun kunniaksi.

Kuvat on siis otettu syyskuussa 2010 kun oltiin Rion karnevaal.... No ei sentään, aivan Brasiliaan asti en oo koskaan päässy, mutta onneksi oon saanu karnevaalihumua vähän lähemmäs, nimittäin mun supersuokkarikaupunkiin Lontooseen! Vuosittain siellä nimittäin järjestetään Notting Hill Carnival, joka on Euroopan suurin karnevaali ja mun käsittääkseni maailman toiseksi suurin heti Rion jälkeen. Eli vaikka en brasilialaista karnevaalihumua olekaan päässyt kokeilemaan, voisin sanoa että oon päässy edes vähän lähelle.

Tuona syyskuisena viikonloppuna saatiin siis nautiskella paitsi upeasta säästä, myös aivan mahtavista bling bling -asuista, jotka toisissa tapauksissa ei jättänyt juuri mitään arvailujen varaan. Mutta asenteesta päätellen sillä miten vähän vaatteita oli yllä, ei ollu mitään väliä, kunhan oli värikästä ja kimallusta!

Ja kuten tuosta yllä olevasta kuvasta huomaa, karnevaaliin osallistui todellakin kaiken ikäisiä ihmisiä!

Iskikö halu päästä tsuumailemaan Lontoon karnevaaleja? No, vielä ehtii varata lennot, sillä tänä vuonna karnevaali järjestetään elokuun 25. - 26. päivä. Eli meikämimmi ei ainakaan ole yleisössä jamittamassa erään toisen matkan vuoksi..

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

8. tammikuuta 2013 klo 15.39 , Blogger Anthea Lau kirjoitti...

wow this looks like a very exciting festival! love all the costumes and dancing!
would you like to follow each other?
A
xx
http://epiquemoi.blogspot.com

 
8. tammikuuta 2013 klo 21.14 , Blogger Nella kirjoitti...

Tosi nastoja kuvia! Mä en tiennytkään, että myös enkkulassa sambataan, mutta oppia ikä kaikki :) Lontoo on anyways meikän all time faveja, nyt tsekkailen lentoja kylläkin Newcastleen.

 
9. tammikuuta 2013 klo 8.35 , Blogger Inka kirjoitti...

Thanks A! These photos are taken in London Notting Hill Carnival, which was such a great event! :) I really loved those colourful costumes too.

Your blog seems really nice, so sure lets follow each other! :)

 
9. tammikuuta 2013 klo 8.36 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti Nella! Ja tää tuli mulle itelleki vähän yllärinä, mutta onneksi tuli vastaan ennen reissua. :) Munki pitäs kyllä joskus käyä muuallakin Briteissä kun aina vaan siellä Lontoossa.. Noo ehkä ens kerralla!

 
10. tammikuuta 2013 klo 10.15 , Blogger Nella kirjoitti...

Noo, tässähän ehtii! Ja hei, lennot buukattu. Jes! Enkkula kutsuu jo ens kuussa :)

 
10. tammikuuta 2013 klo 10.57 , Blogger Inka kirjoitti...

Jes ONNEA lipuista! :D

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu