Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uudet lempisarjat löyty

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 18. helmikuuta 2013

Uudet lempisarjat löyty

Kyselin eilen vinkkejä hyvistä reissuohjelmista ja sainkin pari hyvää ohjelmaa laitettavaksi korvan taa. Painiskelin saman aiheen parissa myös tämänpäiväisen työpäivän, ja lopputuloksena aattelin nyt käyttää tylsiä hetkiä parin uuden reissusarjan kattomiseen.

kuva
An Idiot Abroad eli suomennettuna Ääliö ulkomailla pyörii parhaillaan ylellä ja sitä voi katsella areenasta. Sain tästä vinkin S:ltä, ja olen siitä tosi kiitollinen, sillä sarja vaikuttaa mahtavalta! Aluksi olin vähän skeptinen ja epäilin sarjan sisältävän heikkoa huumoria, mutta kuten Gervais ja Merchant sen sanovat, onko mikään parempaa kuin katella kun brittijuntti lähetetään maailmalle ja sitten tämä kaveri kärvistelee siellä täydellisesti oman mukavuusalueen ulkopuolella? Ja kun siihen lisätään vielä upeat reissukohteet (kakkostuotantokaudella rossaillaan route 66:lla ja huristellaan trans-Siperian junamatka!), on meikäläinen koukussa. Yhtään jaksoa en oo vielä kokonaan katsonut, mutta tartun tähän sarjaan heti, kun vaan ehdin. Mitä te ootte tykänny, jotka ootte jo kattonu tätä?

kuvat

Toinen mielenkiintoiselta vaikuttava uus tuttavuus on kanadalainen Departures, jossa kaks nuorta miestä lähtee seikkailemaan vuodeksi. Yhtäkään jaksoa en oo tästäkään vielä kattonu, mutta sarjan trailerin näkemisen jälkeen taidan kyllä katsoa, ja todennäköisesti aika monta. Meno on ilmeisesti aika samanlaista päiväkirjamaista asioiden tallennusta kuin esimerkiksi Madventuresissa, mutta käsittääkseni tässä ei ole samanlaista kiroilua ja riehumista kuin tuossa kotimaisessa kulttisarjassa.

Innolla alan siis seurailla näitä sarjoja, että mimmoisia ne oikeastaan ovat. Departures ei taida näkyä suomalaisessa telkkarissa vielä, mutta eiköhän jossain vaiheessa.

Tunnisteet:

6 kommenttia:

18. helmikuuta 2013 klo 19.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ääliö ulkomailla on huippu, aivan mainiota viihdettä :) oma suosikkini on ehkä sarjan avausjakso, jossa karl pilkington seikkailee kiinassa. miekkosen huomiot kiinan muurista ovat vertaansa vailla! -t

 
18. helmikuuta 2013 klo 19.40 , Blogger Tiina kirjoitti...

Tämä löytyi aika sopivasti :)

http://www.pallontallaajat.net/artikkelit/kahdeksan-parasta-matkailuohjelmaa---hae-reissuinspiraatiota-tel

Itse olen tykännyt seurata Madventuresia, Matkapassia ja Suomensukuiset 30 päivässä. Tuo Departures vaikuttaa myös tosi mielenkiintoiselta ja odotan myös innolla ensi syksynä (luultavasti) alkavaa Pakomatkaajat-sarjaa. Nina ja Jouni kiertävät parhaillaan maailmaa:

http://www.pakomatkaajat.com/

 
19. helmikuuta 2013 klo 7.35 , Blogger Inka kirjoitti...

Vitsi pitääpä kattoa, sillä vaikuttaa kyllä just semmoselta että saa pidätellä naurua alituiseen!

 
19. helmikuuta 2013 klo 7.36 , Blogger Inka kirjoitti...

Vaikuttaapa mielenkiintoiselta! Tosin noita madventures -henkisiä kotimaisiakin reissuohjelmia tuntuu tulevan joka tuutista, mutta toivotaan että tää on niiden parempilaatuisten joukossa. :)

 
28. helmikuuta 2013 klo 0.17 , Blogger Ulla kirjoitti...

Mää näin tänään jonku jakson tuota Ääliö ulkomailla ja se oli niin hyvä! Hyvä kun mainitsit asiasta täällä niin hokasin tarttua kanavasurffaillessani siihen ja vitsi mää nauroin! Se oli niin hauska ku ohjelmalle piti tulla nimeksi joku Karl Pilkingtonin seitsemän ihmettä (tai joku ylevä nimi) ja sit ne tuottajat olikin silleen "mut me vaihdettiinki se et Idiootti ulkomailla"... joo ei aukee näin kerrottuna mut vaikuttaa superilta! :)

 
28. helmikuuta 2013 klo 8.36 , Blogger Inka kirjoitti...

Hei vähän hyvä! Mää en oo vielä kattonu sitä ku oon fiilistelly tuota Departuresia, kun sain siitä ekan seasonin käsiini mutta se pitää kuulemma kattoa Karimin kans yhessä niin vois luppoaikana tsekata tuon sarjan. Kuulostaa kyllä niin hauskalta! :D

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu