Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ykkösluokan vappumunkkeja

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 2. toukokuuta 2013

Ykkösluokan vappumunkkejaMontako kuvaa munkeista on riittävästi? En tiijä, mutta jospa näillä pääsis pitkälle. Odotin mennyttä vappua kovasti, sillä olin jo pitkään haaveillut itsetehdyistä hillomunkeista. Tai oikeastaan enemmän siitä hillonmunkin tekoprosessista, sillä en ollu koskaan aikaisemmin tehnyt munkkeja saati hillomunkkeja, ja päätin että tämä on se vuosi kun sitä pitää kokeilla.

Munkkien paiston meillä on aina hoitanut iskä, ja tänä vuonna ehdotin, josko tämä olis se vuosi kun se laittaa salaisen sukureseptin eteenpäin meikäläiselle. Ja niin me istuskeltiin viime lauantaina iskän keittiössä sormet jauhoissa minä, isä ja kälyni (ehheh) Veera. Tuttuun tapaan iskä paisto munkit, ja Veeralle ja mulle lankesi hillotus. Homma harvinaisen heleppoa, apuvälineellä (tässä tapauksessa sähkövatkaimen vispilän varrella) tehtiin ensin riittävän syvä reikä tulikuumaan munkkiin ja pursotuspussilla ja pitkällä ohutkärkisellä tyllalla vaan hilloa sisään, ei sen vaikeampaa.

Että nyt on sitten munkkeja, ei nimittäin menny kaikki vapun aikana. Mutta onneksi tuli niin hyviä että ei ihan heti kyllästy.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

2. toukokuuta 2013 klo 18.00 , Anonymous Tiina M. kirjoitti...

Ihanan keväisiä kuvia! Määki suunnittelin että jos ois tänä vuonna tehny ite munkit mutta en sitte kuitenkaa ruvennu. Ehkä sitten ens vuonna...

 
2. toukokuuta 2013 klo 20.38 , Blogger Inka kirjoitti...

Heh, mää oon nyt ihan hukassa noiden munkkien kans ko niitä tuli niin paljon, vaikka jaettiinkin satsi kolmeen osaan.. No, eipä ainakaan oo uupelo!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu