Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Loma-aamu parvekkeella

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Loma-aamu parvekkeella
Ensimmäinen lomaviikko meni hujauksessa, ja toistakin on menossa jo kolomas aamu. En oo osannu kääntää rytmiä ollenkaan, ja oonkin joka ikinen aamu ollu hereillä ennen Karimin töihinlähtöä. Oikeastaan se ei haittaa ollenkaan, sillä rauhalliset aamut on yksi niistä asioista, mitä lomata odotin kaikkein eniten. Tämä aamu kului parvekkeella, jonne paistaa aurinko vain aamupäivästä. Kaverina oli mansikka-pähkinä-kermarahka-aamiainen, hyvä kirja ja litra vettä, ja kun partsilasien läpi paistaa aurinko, ei siinä lomapäivän aamuun voi kovin paljoa muuta kaivata.

Kesä alussa meidän parveke näytti muuten melko erilaiselta. Nyt ollaan vaihdettu matto, tuolit, hankittu uus pöytä ja päällystetty rahi. On muuten melkoisen paljon raikkaampaa entiseen verrattuna, ja viimein tuo meidän pikkuruinen parvekekin alkaa olla sen näköinen, että kelepaa. Muuta kotia voi tirkistellä täältä.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

25. heinäkuuta 2012 klo 16.29 , Anonymous Tiina M. kirjoitti...

Oi kun näyttää kivalta! Kunhan jouvan sielläpäin käymään niin pittää tulla kattoon teitä ja teiän uudistettua parveketta :)

 
25. heinäkuuta 2012 klo 20.58 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti Tiina, tuu ihmeessä ja mieluusti vielä tämän kesän aikana! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu